Call of Duty: Modern Warfare 4 - Onaylandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Call of Duty: Modern Warfare 4 - Onaylandı!
Daha doğrusu 1 milyon kişinin beğendiği "Call of Duty" topluluk sayfasında MW4 sayfasına yönlendiren bağlantı vede, MW4 sayfasında ise onaylandı yazısı var (aşağıdaki düzeltmeyi okuyun). Oyunun piyasaya sürüleceği zaten belli, kim o kadar para kazandığı bir seriyi devam ettirmesinki? 11. 12. 13'te çıkacağından eminim. (MM/DD/YYYY). Deminki bahsettiğim Facebook topluluk sayfası vede o resim:

Ama resme dikkatlice bakarsanız adamın kafasındaki mavi "şeritimsi" çizgilerin Windows Vista duvarkağıdından alınıp transparanlığının oynandığını, sol kolundaki turuncu çizgilerin Battlefield 3'e ait olduğunu vede gövdesinde bulunun partiküllerin ise Modern Warfare 2'den alındığını anlayacaksınız, fakat ne yalan söyleyeyim, çalışma güzel olmuş :) Ayrıca bu kadar şeyi açıkladın o adamı nerden bulupta oraya koymuşlar diyecek olursanız, o resim MW3 ilk çıktığında Call of Duty sitesindeki bir bölümün arkaplan resmiydi. O resmin orijinali:

Neyse, oyun ne zaman çıkarsa çıksın, çıktığı zaman MW3 gibi bir oyun değilde bize MW2'yi yeniden yaşatacak bir yapımla karşılaşmak dileğiyle :) ..

DÜZELTME:
Paylaşımı yapan resmi sayfa değil, fan sayfasıymış.

SheFy

SheFy

Üye
Mw3 oynadım hiç heycan verici değil nedense black ops serilerinin seneryosu daha iyi

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Mw3 oynadım hiç heycan verici değil nedense black ops serilerinin seneryosu daha iyi

call of duty 2, 4 vede mw2 yi oynamanı tavsiye ederim ;) mw3'ü mw serisinden saymıyorum şahsen

comando_legend

comando_legend

Üye
warfareciyiz biz :D

Archonn

Archonn

Üye
bi Call of duty 4:modern warfare olamaz.:)
Ben hala arada girip online oynuyorum.

SheFy

SheFy

Üye
call of duty 2, 4 vede mw2 yi oynamanı tavsiye ederim ;) mw3'ü mw serisinden saymıyorum şahsen

oynamadıgımı nerden biliyorsun :D cod 2 mi kaldi bu devirde gidip 2.dünya savaşını anlatan oyununu şimdi oynamam :D

Akıncı

Akıncı

Üye
ben arada arkadaşlarla cod 2 oynasam da MW3 ve MW2 yeri hep ayrı 4 oyunun çıkmasını merakla bekliyorum...

007emin

007emin

Üye
bu adam mw3 teki sandman e benziyor resim fake olabilir

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
biri şunların serisini sayabilirmi karıştırıyorum hep şuan black ops 1 oynuyorum :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
arkadaşlar tamamen yalan haber sebebi ise modern warfare serisi bitti serinin baş kahramanı soap oyunun ortasında öldü yuri ise oyunun sonuda öldü sadece kaptan price kaldı bu yüzden yapımcılarda çıkmayacağını söyledi çünkü başrol öldü
Resimdeki adamsa sandmandir

ecel54

ecel54

Üye
biri şunların serisini sayabilirmi karıştırıyorum hep şuan black ops 1 oynuyorum :)

call of duty moder varfare
Call of duty word at war
Call of duty modern warfare 2
Call of duty black ops
Call of duty modern warfare 3
call of duty black ops 2 olması lazım yazarken kafam karıştı :D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Call of duty word at war
Call of duty black ops
call of duty black ops 2 olması lazım yazarken kafam karıştı :D

call of duty 1
call of duty 2
call of duty 3
call of duty 4
Call of duty word at war
Call of duty black ops
call of duty black ops 2

en baştan bumu ben 2 ve 3'ü oynamıştım çok eskiden şuan black opsa bakıyorum sıralama yukardaki gibimi ? :)

ecel54

ecel54

Üye

call of duty 1
call of duty 2
call of duty 3
call of duty 4
Call of duty word at war
Call of duty black ops
call of duty black ops 2

en baştan bumu ben 2 ve 3'ü oynamıştım çok eskiden şuan black opsa bakıyorum sıralama yukardaki gibimi ? :)

modern warfare, 4. Seri

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Call of duty 1 (2003)

Call of duty united offensive (2004)

Call of duty 2 (2005) (.Favorim.)

Call of duty 3 ((Sadece konsollara çıktı)

Call of duty4 modern warfare (Seri ilk defa 2. dünya savaşı temasından kurtulmuş Cpt Pricenin yerine torunu gelmiştir)

Call of duty world at war (Pasifik ve reznovlu cod)

Call of duty modern warfare 2 (2009)

Call of duty black ops (2010) ( Soğuk savaş)

Call of duty modern warfare 3 (2011)

Call of duty black ops 2 (Masona dönüş)

Sorunuz varsa buyrun

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Call of duty 1 (2003)

Call of duty united offensive (2004)

Call of duty 2 (2005) (.Favorim.)

Call of duty 3 ((Sadece konsollara çıktı)

Call of duty4 modern warfare (Seri ilk defa 2. dünya savaşı temasından kurtulmuş Cpt Pricenin yerine torunu gelmiştir)

Call of duty world at war (Pasifik ve reznovlu cod)

Call of duty modern warfare 2 (2009)

Call of duty black ops (2010) ( Soğuk savaş)

Call of duty modern warfare 3 (2011)

Call of duty black ops 2 (Masona dönüş)

Sorunuz varsa buyrun

teşekkürler sorum şu birbiriyle bağlımı konular ?

Akıncı

Akıncı

Üye
call of duty
call of duty 2
call of duty 2 big red one (kons
l için)
call of duty 3 (konsol için)
call of duty 4 :modern warfare
call of duty : world at war
call of duty : modern warfare 2
call of duty :black ops
call of duty :modern warfare 3
call of duty :black ops 2

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
BornToKill

BornToKill

Üye
Bakalım nasıl olucak herkez öldü Cpt.Price hariç, konusu nasıl olucak merak ettim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
modern warfare 4 güzel olacak gibi geliyor yalnız black ops 1'i bitirdim ben rusalkada bitiyor diye biliyorum öyle okumuştum sonra böyle ofis gibi bir yer çıktı kapıların camlarını kırıp zombiler geliyor öldür öldür bitmiyor sonra mermi bitiyor bıçaklıyorum sonra çoğalıyorlar bir türlü geçilmiyor tek tokatta öldürüyorlar:hmmm

Akıncı

Akıncı

Üye
modern warfare 4 güzel olacak gibi geliyor yalnız black ops 1'i bitirdim ben rusalkada bitiyor diye biliyorum öyle okumuştum sonra böyle ofis gibi bir yer çıktı kapıların camlarını kırıp zombiler geliyor öldür öldür bitmiyor sonra mermi bitiyor bıçaklıyorum sonra çoğalıyorlar bir türlü geçilmiyor tek tokatta öldürüyorlar:hmmm
oyun bitiyor ama öylesine oynama yeri mw2'ninde sonunda vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt