volkiş?volkkiiiş bunu okuyosan bana sms at![]()

ama yinede bunları düşünüp okul çağından itibaren yeteneklerine uygun kendinizi yetiştirmeniz gerekir. Belki imkanınız olmadı babam ve annemde öyle imiş ancak kitap okuyarak çeşitli kaynaklarla kemdilerini geliştirmişler. Babam astsubay ancak babam kadar şey bilmeyen tonlarca subay albay var. Ama yinede benim ailem aldıkları parayı haketmek için sürekli çalışıyorlar. Sizin işleriniz daha kolay oşsa gerek. 12yıl dağda komandoluk yaptığınızo tonlarca operasyona girdiğinizi tahmin etmiyorum.

işte bu yüzden hedefini belirlemen lazım sende pişman olmak istemiyorsan sevdiğin bildiğin ve çalışırken zevk alacağın bi meslek seçmelisin kendine önemli olan budur günümüzde insanlar çok para kazanabileceği mesleklere yöneliyorlar sevdiği mesleklere değil bu yüzden de işini iyi yapamıyorlar başarılı olamıyorlar hayatta.ama yinede bunları düşünüp okul çağından itibaren yeteneklerine uygun kendinizi yetiştirmeniz gerekir. Belki imkanınız olmadı babam ve annemde öyle imiş ancak kitap okuyarak çeşitli kaynaklarla kemdilerini geliştirmişler. Babam astsubay ancak babam kadar şey bilmeyen tonlarca subay albay var. Ama yinede benim ailem aldıkları parayı haketmek için sürekli çalışıyorlar. Sizin işleriniz daha kolay oşsa gerek. 12yıl dağda komandoluk yaptığınızo tonlarca operasyona girdiğinizi tahmin etmiyorum.
bazı işler vardır efor sarfederek para kazanırsın.Bazılarında da sadece oturmak için para alırsın.Babana laf etmek istemem haddime de değil ama bu durumdan şikayetçi ise zamanında tercihini yanlış yapmış demektir.Ve hala bu yanlışa devam ediyorsa buna da sorumluluk sahibi olmak denir.Hoşgeldin gerçek dünyaya!!!Bence bunları anlayacak yaşta değilsin.Büyüyünce konuşalım bunları..
- - - Eklendi - - -
şimdi çalışma zamanı.siz tartışadurun ben bakarım arada![]()
işte bu yüzden hedefini belirlemen lazım sende pişman olmak istemiyorsan sevdiğin bildiğin ve çalışırken zevk alacağın bi meslek seçmelisin kendine önemli olan budur günümüzde insanlar çok para kazanabileceği mesleklere yöneliyorlar sevdiği mesleklere değil bu yüzden de işini iyi yapamıyorlar başarılı olamıyorlar hayatta.
aynen öyle reiss.
haklısın bende bunların bilincinde olarak dünya görüşümü geliştirmek için elimden geleni yapıyom. Tabi yeteneklerime uygun olan işi yapmak için de çalışıyorum. Ben fizikle uğralmak istiyorum ancak lanet olası eğitim sistememimiz omuzlarımıza fazla yük bindirerek bizi iyi Eğittiklerini sanıyorlar. Halbuki insanları ilgilerini çeken işlere yönlendirseler.
aga senin öyle bi şansın yok maalesefee ben cam - alüminyum fabrikasında çalışıyorum benim içinde bişeyler yokmubiz masabaşı değiliz
![]()

bende bi ara makina fabrikasında çalıştım bırak kaytarmayı boş duramıyordun wc ye gidemiyordum su içemiyordum vallaikahpe dünya

napcan hacı hiç almamaktan iyidir zamanla birşeyler olur ama sabretmek lazımmBide asgari ücret alıyoruz anasını satim