Off tamam yaa .s .s twitter hesabinin linkini vermisti. diren_aykut yaziyordu.![]()
aykut abi yakıyosun![]()
Eyvallah Canlar 
Biliyorsun durumu İsmail'im be öyle geçip gidiyor zaman. Bloga verdim kendimiiyi be abi nolsun ya senden![]()

Eyvallah Canlar
- - - Eklendi - - -
Biliyorsun durumu İsmail'im be öyle geçip gidiyor zaman. Bloga verdim kendimi![]()

Senin canın sağolsun İsmail'im ben zaman geçirmek için uğraşıyorum öyle. Olur da istediğin bişey olursa hiç çekinme söyle bi şekilde bulurumben hiç girmiyom abi
ama zaten ingilizcede kaldım biliyon
Senin canın sağolsun İsmail'im ben zaman geçirmek için uğraşıyorum öyle. Olur da istediğin bişey olursa hiç çekinme söyle bi şekilde bulurum

bölüme geçince tüyolar isterim abi ama en merak ettiğim şey staj işi
Senin canın sağolsun İsmail'im ben zaman geçirmek için uğraşıyorum öyle. Olur da istediğin bişey olursa hiç çekinme söyle bi şekilde bulurum
Allah kabul etsin Semih
benim zamanım yok nasıl oluyosa kalmıyo zaman bilgisayar bile 2 saat oynuyorum
hatim edicem 1 cüz gerideyim![]()

Stajla ilgili zamanı gelince konuşuruz bakarsın ben o zamana işe girerim stajyerim olursun
- - - Eklendi - - -

Allah kabul etsin Semih
- - - Eklendi - - -
Stajla ilgili zamanı gelince konuşuruz bakarsın ben o zamana işe girerim stajyerim olursun![]()

olur mu olur abi ama ben vodafone istiyom iletişim güzel mi
Allah kabul etsin Semih
- - - Eklendi - - -
Stajla ilgili zamanı gelince konuşuruz bakarsın ben o zamana işe girerim stajyerim olursun![]()

İletişim güzel tabi ki İsmail'imolur mu olur abi ama ben vodafone istiyom iletişim güzel mi![]()
İnşallah olur 

bakıyorum abi hemen
İletişim güzel tabi ki İsmail'imİnşallah olur
- - - Eklendi - - -
İsmail'imLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbakalım san değişik bir iş başvurusu örneği göstereyim![]()

Değil mi?
semih mi![]()