pasha14
Üye
Nokia N8'deki alüminyum kasa yerine standart plastik kasa Nokia C7'de yer almış
Nokia N8 ile Nokia C7 arasında göze batan en önemli fark ise kamera kısmında. Nokia N8'de 12 megapixel kamera ve xenon flash varken Nokia C7'de 8 megapixel kamera ve led flash bulunmakta. Nokia C7'nin Nokia N8 ile arasındaki diğer farklar ise; Nokia C7'de HDMI portu bulunmaması ve dahili hafızanın 8GB'a düşürülmesi.. N8 Kamerada AF ve makro mod var c7 de bu yok
barış anlayamadı gitti şununokia böyle arada telefonlar sürüyor işte c7 tasarım diye bişey yok
e7 bence herşey kamera değilN8 hala nokianın en üstün telefonu N8 al
e7 bence herşey kamera değilN8 hala nokianın en üstün telefonu N8 al
Hepsi değer dostum.. C7, c601, n8 bunlar paranın karşılığını hakkıyla verir..
n8 verir ama bu otofokusun olmaması gerçekten kötü bişey benim eski telefonum n86 8mp dede öyle örneğin bi kağıdın resmini çekiyorsunuz bulanık çıkıyor 5800 bile daha güzel çekiyor bu gibi durumlarda o yüzden eğer kameraye önem veriyorsan c7 den uzak dur
Uzak çekimlerde C7 çok çok iyi... Ben kullanıyorum ki bi telefonun hakkını verme olayı kameradan ibaret değil. C7'de ince ve şık telefon.. N8'de bu yönden hakkını vermiyor.. Fiyat farkıda dahil..
N8 hala nokianın en üstün telefonu N8 al
c7 ile n8 karşılaştırılır mı hiç !
Pire ile deve karşılaştırması gibi.
C7 de kim?
~N8 forever...!!!~
N8 tabi ki bir adım önde buna itiraz eden yok.. Ama tercih meselesi.. Sana göre berbattır.. Ama Reklamcılara, alanlara Yarışma düzenleyenlere göre.. Tasarım harikası'dır.. Hangisi kabul edilebilir..
e7 süper telefon ama bu c7 neyin nesidir anlayamadım
Utku™;3450989' Alıntı:e7 al dostum
e7 de klavye ve 4 inch ekran varama n8 de xenon flaş var ve 12 mp
Utku™;3451033' Alıntı:e7 de klavye ve 4 inch ekran var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?