C7'de Çoğumuzun Derdi "Aşırı Isınma'ya" Galiba Çözümü Buldum!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
C7'de Çoğumuzun Derdi "Aşırı Isınma'ya" Galiba Çözümü Buldum!!!
Arkadaşlar bir iki gün önce "kurtuluş40" abimizin tüm belle modlarını paylaştığı konudan, "Geliştirilmiş CPU ve GPU" modunu uyguladıktan 1-2 gün sonra telefonun hiç ısınmadığını farkettim.

Çok ilginç ki modu uyguladıktan sonra telefonla yine aynı şekilde kurcalamama rağmen ısınmadı. Farkettiğim zaman şaştım kaldım ama gerçekten işe yarıyor galiba.

DENEMEKTEN BİRŞEY KAYBETMEZSİNİZ BU SORUNU YAŞAYANLAR MUTLAKA Bİ DENEYİN DERİM.

Buradan kendisine teşekkür etmek istiyorum....

KURTULUŞ40 Usta çok teşekkür ediyorum sana Allah seni forumumuzdan eksik etmesin...!

Konuya buradan ulaşabilşrsiniz.
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...t-sonunda-tum-belle-modlari-burda-608022.html

Şu şekilde yapabilirsiniz.

önce rompatcherden open4all yamasını aktif et sonra modun olduğu zip/rar'in
içindeki txt dosyasını ''c:/private/10202be9/'' klasörünün içine at x-plore ile tamamdır.

SilentOne

SilentOne

Üye
:tşk:

catdog136

catdog136

Üye
Benim telefon annada ısınıyordu, belleden sonra hiç ısındığını hatırlamıyorum.. Yinede teşekkürler..

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Benim telefon sürekli ısınır :naughty:

devil____boy

Üye
nasıl uyguladın biraz ayrıntı versen

mmb7982

mmb7982

Üye
özellikle internetteyken aşırı ısınma sorunum oluyor bi deneyelim bakalım.teşekkürler

oguz204

oguz204

Üye
N8-00 Hiç ısınmıyordu C6-01 Ateş topuydu iyi geldi. Ama N8,C6-01,C7 hepsi aynı geliyor bana Nedense N8 uygulamaların çoğu C6-01 dede çalışıyor Farkı ne anlayamıyorum.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
nasıl uyguladın biraz ayrıntı versen

önce rompatcherden open4all yamasını aktif et sonra modun olduğu zip/rar'in
içindeki txt dosyasını ''c:/private/10202be9/'' klasörünün içine at x-plore ile tamamdır.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Bilgilendirme İçin Tşkler

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Olumlu . Teşekkürler .

erhan_x

Üye
ben zaten üşüyorum gerek yok iyi oluyo

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için hepinize tesekkürler.

Denemek maksatlı uyguladığım bu modu sildim ve telefonu tekrar baslattım. Yaklaşık 1 haftadır bu şekilde kullandım ve modu tekrar uyguladıktan sonra gerçekten bu modun aşırı işe yaradığına eminim mutlaka deneyin...

Sonuç: KESİNLİKLE İŞE YARIYOR(en azından benim tel artık ısınmıyor. Kullanıma göre de farklılık olabilir)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Benim ki de eskiden Cep Sobası gibi ısınıyordu . (Nosteam = Osman abi anladın :D ) Bu yöntem işe yaradı tekrar teşekkürler . Hazırlayacağım Cfw ' ye bu moduda gömeceğim . (Becerebilirsem tabii :D )

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
N8-00 Hiç ısınmıyordu C6-01 Ateş topuydu iyi geldi. Ama N8,C6-01,C7 hepsi aynı geliyor bana Nedense N8 uygulamaların çoğu C6-01 dede çalışıyor Farkı ne anlayamıyorum.

N8 daha hızLı caLısıyor.. kamerası 12 megapixeL.. xenon fLash.. goruntu oLarakta daha güzeL bence..

Akatsuki

Akatsuki

Üye
Arada bir ısınsın ya cebime felan koyuyorum iyi oluyo sıcacık :D Şaka bi yana teşekkürler bilgi için :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Arada bir ısınsın ya cebime felan koyuyorum iyi oluyo sıcacık :D Şaka bi yana teşekkürler bilgi için :)

ben teşekkür ederim ama bu zımbırtı bi benim telefonda mı işe yarıyor? İşe Yarayıp yaramadığını biri söylesin lütfen!

KO9

KO9

Üye
Menülerde akıcılık arttı ama internette sörfde 3g ile hala ısınmakta.
O değilde şu ayarla menüler daha akıcı hale geliyorda niye nokia yapmıyorda biz yapıyoruz bunu, enteresan, anlamak güc

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
O değilde şu ayarla menüler daha akıcı hale geliyorda niye nokia yapmıyorda biz yapıyoruz bunu, enteresan, anlamak güc

nokianın yapmadığı çoğu şeyi bende anlayamadım kardeşim zaten.
Ayrıca c7 n8 c6-01 de filan 800 mhrz lik işlemci var. Ama biz 648 ile geçiniyoruz valla. En çok da bunu anlamış değilim. Sanki batarya böyle çok dayanıyor da pil tasarrufu yapıyormuş.

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye

Nokia'nın muhendisLeri neden teLefonu daha düzenLi haLe getirmio menu efektLeri ekLemio yada ne biLim daha güzeL egLenceLi haLe getirmioda bunu internetteki mod'cuLar yapar ben anLamış deiLim.. orjinaL kuLLanmıorm aLdıgım gibi versiyon yukLuorm teLefona oh ne güzeL.. ama harbiden neden angut gibi sistem yaparLar bende çözemedim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt