C7 Symbian Belle Tüm Widgetler Ekli Hackli Yazılım v1.4 [15.04.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

tans61

Üye
sadece widget uygulamalarını nereden alabiliriz?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

​farklı birşey soracam ama merakımdan..c6-01 kullanıyorum ve task manager da resimdeki gibi qtappbooster ve widgetsUI eklentileri çalışır gözüküyor..bunlarn e işe yarar? kapatsam ne olur?

Parimli

Parimli

Üye
Güzel oldu bu :) Hava durumu ile Batarya ekranı sorunluydu bununla beraber giderilmiş oldu :) Emeğine sağlık

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi

​farklı birşey soracam ama merakımdan..c6-01 kullanıyorum ve task manager da resimdeki gibi qtappbooster ve widgetsUI eklentileri çalışır gözüküyor..bunlarn e işe yarar? kapatsam ne olur?

Qtappbooster Qt uygulamalarını hızlandırıyor olabilir tam bilgim yok. Widgetui ise ekranda olan Widgetler olabilir.

----------Eklendi @ 13:46:06 ---------- Yazıldı @ 13:45:33 ----------

Güzel oldu bu :) Hava durumu ile Batarya ekranı sorunluydu bununla beraber giderilmiş oldu :) Emeğine sağlık

Teşekkür ederim güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: dsl_01
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Qtappbooster Qt uygulamalarını hızlandırıyor olabilir tam bilgim yok. Widgetui ise ekranda olan Widgetler olabilir.

kapatsam da birşey farketmiyor zaten.herhalde dedğin gibi hızlandırmaya yarıyor çok da önemli birşey değil zira :)

mutlu8890

Üye
Core, Rofs2, Rofs3 dosyalarının linkleri ölmüş. linkleri yeniler misiniz

joe_cenk

joe_cenk

Üye
:tşk:

RedColt

RedColt

Üye
linkler ölmüş yenileyin lütfen

MertcaN9

MertcaN9

Üye
nasıl yüklenir ki :(

powerlogy

powerlogy

Üye
Mediafire linkleri ölmüş, yenileyebilecek var mı ?
core'u buldum googledan
rofs2'yi yok

RedColt

RedColt

Üye
ya bir link yenilemek bu kadar zor bir şey değil indirenlerden bir iyeniden yüklesin işte.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Internetim yok en yakın zamanda yenileyeceğim.

powerlogy

powerlogy

Üye
Tek link olarak dosyaları yükledim.İndirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: RedColt

mutlu8890

Üye
Kinetik kaydırma modunu nasıl kapatabilirim?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
kardeşim benim telefonum şuan serviste bi iki güne gelmesini bekliyorum. geldikten sonra bunu yüklemek istiyorum. geçen sefer burdaki dosyalarla olmamıştı bildiğin gibi o sorun devam ediyormu halen?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim benim telefonum şuan serviste bi iki güne gelmesini bekliyorum. geldikten sonra bunu yüklemek istiyorum. geçen sefer burdaki dosyalarla olmamıştı bildiğin gibi o sorun devam ediyormu halen?

Phoenix'in RM-675 Klasörünü görmeme sorununu mu diyorsun?

Üst Alt