Hakan2635
Üye
Phoenixte zaten kırmızı renkli dosylar olur Kırmızı renkte Euro3 Rofs2 yazar onu RM-675 klasöründeki Euro2 Rofs2 ile değiştireceksin.
111.30.0607 Rofs3 ü ise RM-675 klasöründeki Rofs3 ile değiştireceksin.
3 tane kırmızı dosya var
3 tane kırmızı dosya varv
Phoenixte zaten kırmızı renkli dosylar olur Kırmızı renkte Euro3 Rofs2 yazar onu RM-675 klasöründeki Euro2 Rofs2 ile değiştireceksin.
111.30.0607 Rofs3 ü ise RM-675 klasöründeki Rofs3 ile değiştireceksin.
3 tane kırmızı dosya var
3 tane kırmızı dosya varv
Apeonly bilmem ne yazar onu sil.
----------Eklendi @ 08:38:54 ---------- Yazıldı @ 08:38:25 ----------
Jerkez38 http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...2-2011-a-577403-mesaj4130494.html#post4130494
açık halinde varsa teli tekrar flashlıyayım çünkü o titreşim işime yarıyordu sana zahmet olacak ama.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu dosyayı c:\private\10282bc4\Rules içine at yeniden başlat tamamdır. Kendim denedim olumlu.
merhaba Recep;
benim telefonda c' nin altında c:\private\10282bc4\Rules yok. bu klasörü benmi oluşturacağım?
teşekkürler
----------Eklendi @ 21:21:30 ---------- Yazıldı @ 19:53:49 ----------
bu konuda kim yardımcı olabilir?
teşekkürler şimdiden
Evet kendin oluşturacaksın.
----------Eklendi @ 08:40:42 ---------- Yazıldı @ 08:38:54 ----------
eline sağlık öncelikle kardeş ama zaten belle kullanıyordum ve sürekli mail açık, 1-2 saat internet,2-3 saat müzik dinliyordum, 3g sürekli açık ve abartı olmasada konuşma ve msj laşma yaptığım halde 1 gün kullanabiliyordum.ama dün gece bunu kurdum ama şarj gündüz saat 3 civarında bitti.ve şarj aleti yoktu yanımda ortada apışıp kaldım.tam hatırlamıyorum ama flashlarken yanlışlıkla refurbish yapmış olabilirim.sorun ne olabilir?bide nasıl kurulur linki annadan belleye geçişte kullanılan yöntemmi?farklı belle versiyonundan senin paylaşığına geçerken nasıl bir yol izlemek lazım?
Flash atmadan önce hard format atıp D yi biçimlendirdiniz mi?
Ellerine sağlık kardeş mükemmel oldu telefon
Günaydın Recep kardeş;
klasörü telden oluşturdum ama bu dosyayı içine atamıyorum, yazmaya korumalı diyor. bunu nasıl çözeceğim?
Flash atmadan önce hard format atıp D yi biçimlendirdiniz mi?
x-plore ile c nin altındaki private dosyasının altına herhangi bir dosya koyamıyorum. acaba benmi birşeyleri yanlış yapıoyrum
hemşerim,
bilgilendirme için teşekkürler, dediğini yaptım, dosyayı kopyalayabildim fakat hala bir değişiklik yok.
sorun nedir ki?
hemşerim,
öncelikle takıldıgım nokta "rules" klasorunun içinde "2000f8aa" klasörü var, "tactile.rul" direk "rules" un altına koyacağım değil mi?
2. bir sorum ise buişlemi yaptıktan sonra farkettim ki aramalarda karsı taraf actıgında ve kapadıgında titreme olayıda deaktive olmus
yardım lütfen
d derken sistem dosyalarının (cbs, private, rpplusdata, system ve wap klasörlerinin) bulunduğu kısmımı kastediyorsunuz?eğer bu kısmı biçimlendirmemi kastediyorsanız nasıl biçimlendirebilirim bi fikir verirmisiniz?zaten d sadece x-plore ile görülebiliyor ondada biçimlendir diye bir seçenek yok.yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler
----------Eklendi @ 14:52:56 ---------- Yazıldı @ 14:51:14 ----------
arkadaşım rompatcher dan sistem dosyalarına erişimi sağladınmı acaba?
hemşerim,
öncelikle takıldıgım nokta "rules" klasorunun içinde "2000f8aa" klasörü var, "tactile.rul" direk "rules" un altına koyacağım değil mi?
2. bir sorum ise buişlemi yaptıktan sonra farkettim ki aramalarda karsı taraf actıgında ve kapadıgında titreme olayıda deaktive olmus
yardım lütfen
hemşerim,
yardım lütfen
E diyecektim pardon kusura bakma karıştırmışım.
----------Eklendi @ 17:53:02 ---------- Yazıldı @ 17:51:51 ----------
Şu an mobildeyim PC'ye geçince yardımcı olurum.
----------Eklendi @ 18:29:37 ---------- Yazıldı @ 17:53:02 ----------
Arama yaparken ki titreşimi bu dosyayı yükleyerek açabilirsin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?