yebtiyatro
Üye
C7 Skype Sorunu
Arkadaşlar Nokia C7 telefonumda son güncellemesi yüklü.Bağlantı ayarlarımda herhangibir sorun yok fakat Skype programına giriş yapamıyorum.İlk yüklediğim zaman giriş yapabilmiştim fakat sonra çıkış yaptım ve artık giremiyorum.Programı silip tekrar yükledim fakat olmuyor.Signing in ekranında yarıda kalıyor dolmuyor.Bu programı kullanmak çok istiyorum arkadaşlar.
Sizden ricam bana gerekli yardımı göstermeniz.Mesela Skype a giren C7 sahibi kişiler bağlantı ayarlarını yazabilir.Yada giriş için ne gerekliyse onları yazabilir.
Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar
Sizden ricam bana gerekli yardımı göstermeniz.Mesela Skype a giren C7 sahibi kişiler bağlantı ayarlarını yazabilir.Yada giriş için ne gerekliyse onları yazabilir.
Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar
.Arkadaşlar sorun çözüldü.Sorun aslında biraz traji komik bir şeydi.Wlandan giriş yapmıyordu hattın internetinde girmeyi denedim.sonra ben arka plana alıp unutmuştum programın açık kaldığını.1 saat sonra ancak giriş yaptı.şimdi otomatik olarak giriş yapabiliyorum.Yani böyle bir sorun yaşayan.Uzun süre beklesin.Teşekkürler