değerli yorumlarından ve eleştirilerinden ötürü tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.öncelikle belirteyim C7 mi değiştirmedim ve bunda sizlerin etkisi oldu tekrar teşekkürler.

ben wawe 1 ve c7 kullanıyorum işimde kullanırım diye aldım c7yi sesi az plastik kısmıda biraz çizildi wawe 1 donanım olarak iki katı ve wawe in ekranında jelatin dahi olmamasına rağmen çizik yok dayanıklılık açısından c7den daha iyi emin olabilirsiniz ben ne fanteziler geçirdim wawe ilearkadaşım sende n8 kullanıyosn madem program falan desteği yok c7nin sen neden onu kullanyosn sistem dahil herşey aynı c7 wawe den herhaliyle üstün bi cihaz bana göre en azından çelik kasa bu bile yeter ve de bu ikili arasında karşılaştırmaya yapmana gerek bile yok dostum c7yi tek geçerim![]()

Malzeme Kalitesi Olarak Mı Wave Daha İyi? Yapma Dostum . Kasa Da Ezer Geçer . %70 i Çelik Ekran Zaten Gerçek Cam . (Gorilla Glas) Ne Wave Ya . 

Hadi Ya .Malzeme Kalitesi Olarak Mı Wave Daha İyi? Yapma Dostum . Kasa Da Ezer Geçer . p i Çelik Ekran Zaten Gerçek Cam . (Gorilla Glas) Ne Wave Ya .
----------Eklendi @ 20:54:33 ---------- Yazıldı @ 20:49:11 ----------
Ben Onlarca Kez Betona Düşürdüm Bu Telefonu . Ayakta Kol İzasından . Bir Tek Çizik Bile Yok . Ne Kasa Ne Ekran Da . Samsung İle Nokia'nın Malzeme Kalitesini Tartışmayalım . 5800 Hariç .![]()
adamda iki telefon var sen halen neyi iddia ediyosun anlamadım
Adam Da 2si Olması Neyi Değiştirir? Gerçek Ortada O Yeter . Çelik Ve Gerçek Cam Diyorum . Gerisi Hikaye .![]()
hic gulecegim yok du be panpa hahTamam da niye bu kadar uğraştın ki gece geçe
Daha Var Yani Fm Verici , Zart Zurt . Bunlar Bitmez . Ama Konumuz Malzeme Kalitesin De C7 Ezer .Ya Arkadaş Çatlamış 10 Kişi De . Binlerce Kişi Kullanıyor .Nereye Çok Plastik Anlamadım. % 70 i Çelik Kasa Bu Telefonun . Aliminyum İle Çelik Aynı Mı? Neyi Anlatıyosun? Ben Gerçek Cam Diyorum . Adam Wave De Cam Diyor . Hangi Tanıtım Da Gerçek Cam Diye Geçmiş? Anlatma Be Kardeşim . Ben Sana Bir Sürü Sorununu Anlatırım Wave Nin . Hangi Telefon Sorunsuz? Kalkmış Kamera Falan Diyosun . İşinize Gelen Tarafı Çünkü Af Yok . Bende Sayarım İşime Gelen Tarafı . Nfs
Dah. Hafıza? Sistem Tartışmaya Gerek Yok Symbian^3 Daha İyi . Belle İle Neler Olduğuna Gördük .
Daha Var Yani Fm Verici , Zart Zurt . Bunlar Bitmez . Ama Konumuz Malzeme Kalitesin De C7 Ezer .
kalitede de wave ezer diyorum ,bir de nfs ne anlamadım,ayrıca gerçek cam ne yaa ,nokia iyi reklam yapmış çelik falan ,bir kere gerçek cam kullanmak iso ya göre bile yasak sen hangi şarkıyı söylüyosun,iki reklama inanıpta gelip bilgi vermeyin allah aşkına ,nokia aynı symbianı kakalamak için böyle reklamlar abaşvuruyor anlamıyonuz halen ,arkadaşım ayrıca c7 çelik olsa o 200 grdan fazla olur bunları öğrenTamam da niye bu kadar uğraştın ki gece geçe
Bende ne zaman söylıcek dıyodum ..
nerde ıse yarıyomus ..? Yahu bu ne şimdi?
Cevaplamaya hacet yok ... Nfc Bır devır adam budane ya dıyor .
ben 21 yasındayım ama sen bu konusmanla bence gıt bır kutugunu falan arastır ..
o ne ıse yarar bu ne ıse yarar :S ne alaka ? Yarıyorkı koymuslar .
Ne dıyorum daha saymadıklarım var.. zaten konumuz bu degıl .. malzeme kalıtesınde her turlu aga anlatma ya .. Gerçek cam yasakmıs ama nokıa S.... ya bunun reklamını yapıyor .. 
Çok akllısn sen .. Ayrıca yalan dımı ne celıgı ya agırlık soz konusu yanı nokıa tamamıyle kolpa .. o samsung dogru .. dımı .. İşte arkadaş çogu kısı gıbı basladı ..Bende ne zaman söylıcek dıyodum ..
nerde ıse yarıyomus ..? Yahu bu ne şimdi?
Cevaplamaya hacet yok ... Nfc Bır devır adam budane ya dıyor .
ben 21 yasındayım ama sen bu konusmanla bence gıt bır kutugunu falan arastır ..
o ne ıse yarar bu ne ıse yarar :S ne alaka ? Yarıyorkı koymuslar .
ben reklam dan bu celık cam muhabbetını acmadım .. butun forumlarda boyle gecer .. arastır gel .. yabancı forumları ozellıkle ..
Ne dıyorum daha saymadıklarım var.. zaten konumuz bu degıl .. malzeme kalıtesınde her turlu aga anlatma ya .. Gerçek cam yasakmıs ama nokıa S.... ya bunun reklamını yapıyor ..
Çok akllısn sen .. Ayrıca yalan dımı ne celıgı ya agırlık soz konusu yanı nokıa tamamıyle kolpa .. o samsung dogru .. dımı ..
Hadı kardesım neye ınanıyosan onla devam .....