C7 mi ? Samsung Wave II mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadaşım sende n8 kullanıyosn madem program falan desteği yok c7nin sen neden onu kullanyosn sistem dahil herşey aynı c7 wawe den herhaliyle üstün bi cihaz bana göre en azından çelik kasa bu bile yeter ve de bu ikili arasında karşılaştırmaya yapmana gerek bile yok dostum c7yi tek geçerim :oke:

c7 nin destegi yok demedim yanlis anladin.. Wave de yok diyorlar dedim..suan onemli isletim sistemleri arasinda az destek alan isletim sistemlerinden bu ikili. Ama symbian daha fazla[destek goruyor..COLOR="Silver"]

----------Eklendi @ 00:38:53 ---------- Yazıldı @ 00:36:36 ----------

[/COLOR]androiden neyi eksik symbianin.. Neden symbiana cesitli oyunkar cikmiyo yada gec cikiyor..mobil giriyorum o yuzden emin degilim..sende de c7 var galiba.. Oviye girdiginde cok ic acici bisey bulabiliyormusun? Var ama az.. Cunku symbian kapali kaynak kod.. Ben memnunum o baska.. Arkadasimin wave'i icin uygulama bakinmistim en fazla 4 tane ise yarar uygulama bulabillmistim.. Tabi ki c7 cokdaha iyi bir telefon..

Quaresma53

Quaresma53

Üye
c7 nin destegi yok demedim yanlis anladin.. Wave de yok diyorlar dedim..suan onemli isletim sistemleri arasinda az destek alan isletim sistemlerinden bu ikili. Ama symbian daha fazla[destek goruyor..COLOR="Silver"]

----------Eklendi @ 00:38:53 ---------- Yazıldı @ 00:36:36 ----------

[/COLOR]androiden neyi eksik symbianin.. Neden symbiana cesitli oyunkar cikmiyo yada gec cikiyor..mobil giriyorum o yuzden emin degilim..sende de c7 var galiba.. Oviye girdiginde cok ic acici bisey bulabiliyormusun? Var ama az.. Cunku symbian kapali kaynak kod.. Ben memnunum o baska.. Arkadasimin wave'i icin uygulama bakinmistim en fazla 4 tane ise yarar uygulama bulabillmistim.. Tabi ki c7 cokdaha iyi bir telefon..

o konuda haklısın usta ksruma bakma yanlış anlamışım :oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
onemli degill ilk mesajda pek aciklayici konusmamisim zaten..:oke: anlasilmamasi normal

blackbird48

blackbird48

Üye
bence moderatör arkadaşlar artık bu tarzda konuların açılmasına müsade etmesinler açılmış olanlarıda kitlesinler ne saçma tartışma ortamı yaratarak insanları birbirine düşürmekten ne zevk alıyorsunuz

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben birbirine dusen birilerini gormedim burda..

• Beğen
Tepkiler: Türe
marsharun

marsharun

Üye
Tamam arkadaşlar sakin lütfen.

muratsert

muratsert

Üye
    Konu Sahibi
KONUYU BEN AÇTIM AMA İNSANLAR BİRBİRİNE DÜŞSÜN DİYE DEĞİL.MESAJIMI OKURSANIZ NEDENİ GAYET AÇIK VE BURASIDA BİR FORUM TABİKİ TARTIŞMALAR OLACAK AYRICA KAVGA GÜRÜLTÜ DE YOK NERDEN ÇIKTI BU ? ZATEN İKİ KİŞİ DAHA SİZİN GİBİ AGRESİF YAZSIN TABİKİ SAÇMA SAPAN KONUŞMALARDA ARTAR YAKLAŞIMINIZA ÜZÜLDÜM ŞAHSEN :hmmm

bence moderatör arkadaşlar artık bu tarzda konuların açılmasına müsade etmesinler açılmış olanlarıda kitlesinler ne saçma tartışma ortamı yaratarak insanları birbirine düşürmekten ne zevk alıyorsunuz

Türe

Türe

Üye
elbette tartışma olacak lakin kırıcı şekilde değil :hmmm + insanlar hiç mi konu açmasınlar bişeyleri merak edip sormak istiyolar bu mentalite yanlış hacığ :nono:

pRime.

pRime.

Üye
Anubis'i çağırın onda wave var.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
ya bende wave alacaktım ama n8i gördüm snra n8 aldım. Eğer hızlı geçişler arayüz istiyorsan wave olablir ama oyun uygulama symbianda daha fazla. Sonra usb var..

anılbaran

anılbaran

Üye
c7 tabiki hemde nfc li :D

matanist

matanist

Üye
Kesinlikle C7 diyorum. WaveII vardı sattım C7 aldım. Gözünü sevim nokia nın. İkisini de kullanan biri olarak C7 diyorum. Bir kere Wave II tam bir takoz. Kocaman eli kaplıyor. C7 daha kibar. Ayrıca telefonun her yeri para istiyor. GPS bağlanmıyor. bağlanması için havanın açık (bulutsuz yağışsız olması ve açık havada olman) olması gerekiyor. Ayrıca şu C7 de ücretsiz herşey Samsung Wave II de paralı. Örneğin gps de yürümek için ayrıca lisans alman gerekiyor :D (şimdi lisanslarını da alınca telefon N8 fiyatına geliyor nerdeyse :D). Evet c7 den biraz hızlı. Ama Samsung Apps da çalıştıracak program bulamayınca bir anlamı kalmıyor. Nokia da programlardan program beğeniyorsun samsung da bulursan yarabbi şükür varmış bir pro diyorsun :D. Ekran görüntüsünde fark yok. Symbian'ın görünümü bencce Bada dan çok daha güzel. Evet fotoğraf konusunda başarılı (C7 ye göre). Auto focus filan mevcut. Ama c7 diğer artıları ile bu açığı kapatabiliyor.
Kısacası şunu söylemek istiyorum. Samsung telefonu aldım şarjı 4 gün gidiyordu (kurcalamak bile istemiyordu canım :D ) Ama c7 aldım hergün şarj (kurcalamaya bayıldım bu telefonu).

karasahinemre

Üye
n8 :ehe

uribaju

uribaju

Üye
Kesinlikle C7 diyorum. WaveII vardı sattım C7 aldım. Gözünü sevim nokia nın. İkisini de kullanan biri olarak C7 diyorum. Bir kere Wave II tam bir takoz. Kocaman eli kaplıyor. C7 daha kibar. Ayrıca telefonun her yeri para istiyor. GPS bağlanmıyor. bağlanması için havanın açık (bulutsuz yağışsız olması ve açık havada olman) olması gerekiyor. Ayrıca şu C7 de ücretsiz herşey Samsung Wave II de paralı. Örneğin gps de yürümek için ayrıca lisans alman gerekiyor :D (şimdi lisanslarını da alınca telefon N8 fiyatına geliyor nerdeyse :D). Evet c7 den biraz hızlı. Ama Samsung Apps da çalıştıracak program bulamayınca bir anlamı kalmıyor. Nokia da programlardan program beğeniyorsun samsung da bulursan yarabbi şükür varmış bir pro diyorsun :D. Ekran görüntüsünde fark yok. Symbian'ın görünümü bencce Bada dan çok daha güzel. Evet fotoğraf konusunda başarılı (C7 ye göre). Auto focus filan mevcut. Ama c7 diğer artıları ile bu açığı kapatabiliyor.
Kısacası şunu söylemek istiyorum. Samsung telefonu aldım şarjı 4 gün gidiyordu (kurcalamak bile istemiyordu canım :D ) Ama c7 aldım hergün şarj (kurcalamaya bayıldım bu telefonu).

kardes herseyi ozetlemissin ne guzel bu yorumu okumak yeterli ..

SilentOne

SilentOne

Üye
c7 yi deqişmederim

muratsert

muratsert

Üye
    Konu Sahibi
değerli yorumlarından ve eleştirilerinden ötürü tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.öncelikle belirteyim C7 mi değiştirmedim ve bunda sizlerin etkisi oldu tekrar teşekkürler.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Doğru Seçim . :oke:

gfb_10

Üye
bak arkadasım ben c7 de kulandım vave 2 de n8de. hangisi dersen bu senın kullanış amacına bağlı ben kısaca şole diyeyim c 7de otofokus olsaydı kesinlikle c7 derdim ama yok vave 2de otofokus var ama bu sefer ondada adamakıllı uygulama yok içi boş telefon nerdeyse ustelik şebekeside nokia kadar ii çekmıo
ben şu an n8 kullanıyorum ama dediğim gibi c7 de otofokus olsaydı kesinlikle değiştirmezdim ama sana tafsiyem c7. çünkü onunla çekilen fotolarla n8 arsında okadarda buyuk farklar yok

Ricochet

Ricochet

Üye
otofokus sadece 20 cm den yakın resim çekerken lazım olur onun dışında resimler oldukça yeterli kalitede.C7 yi vermemekle iyi etmişsin.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ben mesleğimden (aşçılık) dolayı n8 tercih ettim çünkü yaptığım yemekleri ve dekorları çekmek zorundayım her an yanımda profesyonel bi makina taşıma şansımda yok gerçi n8 bana pro. makinaları aratmıyor ama seçim senin...

Üst Alt