C7 mi ? Samsung Wave II mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

muratsert

muratsert

Üye
    Konu Sahibi
C7 mi ? Samsung Wave II mi ?
Arkadaşlar , C7 sahibiyim , bi teklif var Samsung Wave II ile takas etmek isterler sizce etmek mantıklımı ? Ayrıca her iki makinayıda kullanan varsa hangisi daha iyi yarum yazarsa memnun olurum.Saygılar.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
isletim sistemleri destek acisindan ikisi de kotu..(oyun, uygulama..) AMa wave daha hizli diyorlar.. Bide ekran kalitesi wave de daha iyiymis.. Waveini vermek isteyen arkadasa c7yi neden istedigini sordun mu hic?

----------Eklendi @ 19:07:10 ---------- Yazıldı @ 19:06:02 ----------

bide bnm bildigim wave de flash videolar izlenemiyor

cardanadam

cardanadam

Üye
bence şüpeli bir durum madem samsung okadar iyi neden değiştirsin

muratsert

muratsert

Üye
    Konu Sahibi
sormadım açıkcası ben kamerada autofocus olmadığı için değiştirme taraftarıyım sadece wave II de var a.f.

isletim sistemleri destek acisindan ikisi de kotu..(oyun, uygulama..) AMa wave daha hizli diyorlar.. Bide ekran kalitesi wave de daha iyiymis.. Waveini vermek isteyen arkadasa c7yi neden istedigini sordun mu hic?

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bence Değiştirme Arkadaşım. Ben Zamanında İkisi Arasında Kaldım. C7 Aldım. Ve Gayet Memnunum.. Ki Arkadaşlara Da Katılıyorum. Niye?

slant1111

slant1111

Üye
hımm düşünmek lazım :hmmm flash video açmıyorsa ciddi anlamda problem olur dostm :aha:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bence arkadasa bi sor cunku wave 2 kullanip c7ye gecmek istiyorsa sebebini bizden daha iyi biliyordur.. + ve - leri ondan ogren..

----------Eklendi @ 19:17:41 ---------- Yazıldı @ 19:17:10 ----------

Bence Değiştirme Arkadaşım. Ben Zamanında İkisi Arasında Kaldım. C7 Aldım. Ve Gayet Memnunum.. Ki Arkadaşlara Da Katılıyorum. Niye?

niye?:d:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Niye Değiştirmek İstesin Manasın Da. :ehe:

beyazisyan

Üye
Arkadaşlar Nokia C7 Bu ürün bu fiyata alınırmı ? yada tavsiye edeceğiniz başka birşey varmı ?

adresindeki link.

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım bence gir cep telefonları karşılaştırma siteleri var seç 2 telefonuda hangisinin özellikleri işini görüyorsa değiştir veya değiştirme kararı sen ver ama önce o telefonda sorun olup olmadığını öğren bana biraz şüpeli geldi

muratsert

muratsert

Üye
    Konu Sahibi
serdar store var hocam :P: şaka bi yana ben satıcam istersen 3 aylık makina çizik filan hiçbişey yok açık konuşayım sadece autofocus olmadığı için satıyorum

Arkadaşlar Nokia C7 Bu ürün bu fiyata alınırmı ? yada tavsiye edeceğiniz başka birşey varmı ?

adresindeki link.

tahablack

tahablack

Üye
bende wawe 2 ile c7 arasında kaldım c7 aldım ama kardeş c7 symbian sertifika sorunu beni bezdirdi. çoğu uygulama oyunda güçlük çıkarıyor.bada nekadar iyi bilemem ama symbian berbat geri kalan tüm özelliklerinden memnunum. flaş video açması da memnun ediyor tabii :yuru

mcnpl4

mcnpl4

Üye
badada da uygulama kisitli diyirlar ama.. Ben arkadasin wave i icin program ariyordum dogru duzgun biprogram bulamamistim..

nonamex

Üye
2'sinide almazdım.

Dampierre

Dampierre

Üye
symbian bölümüne açarsan c7 denir, bada bölümüne açsan wawe 2 denir. Bence 2 sinide alma android li birşey al.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
seninki attan inip eşeğe binmeye benzeyecek sakın yapma derim ben ;) wave 2de kullanmıs birisi olarak diyorum ki sakın girme o işe,haa gerçi çok uzun süre kullanmadım kuzenimle 3 gün değişmiştik cihazları ama ben c7mi çok aradım o süreçte..

Quaresma53

Quaresma53

Üye

arkadaşım sende n8 kullanıyosn madem program falan desteği yok c7nin sen neden onu kullanyosn sistem dahil herşey aynı c7 wawe den herhaliyle üstün bi cihaz bana göre en azından çelik kasa bu bile yeter ve de bu ikili arasında karşılaştırmaya yapmana gerek bile yok dostum c7yi tek geçerim :oke:

Türe

Türe

Üye
ben daha bugün c7 aldım ve telefoncuya wave 2 nasıl dedim onu boşver dedi yani :d:

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Doğru Demiş . :ehe:

• Beğen
Tepkiler: Türe

Üst Alt