C7 mi ? Samsung Wave II mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
hayirli olsun kardesim akillica bir secim yapmissin ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
değerli yorumlarından ve eleştirilerinden ötürü tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.öncelikle belirteyim C7 mi değiştirmedim ve bunda sizlerin etkisi oldu tekrar teşekkürler.

hayırlı olsun

umut681

umut681

Üye
wave 2 daha kaliteli bir telefon ayrıca spoof denen bir şey var kardeşim ücretli uygulama ve oyunları bedava yükleyebiliyosun sıkıntı yok.ben şahsen c7 de 900 lira vermezdim.

MksDevoO

MksDevoO

Üye
Nokia nın C7 ile Samsung un Wave ini karışılaştırmışınız Wave donanım bakımından iyi olsada Bada işletim sisteminde çok Acık var ve Symbian nekadar kötulunsede Tema oyun program bakımından daha bol yanısıra Flash problemi küçük bir problem değil C7 flash bakımından videoları vb. şeyleri rahatlıkla acıyor Dediyim gibi Bada nın çoook acığı var Symbian gibi köklu bir işletim sistemini kötuluyen Badacıların 2 kere dusunmesi lazım dilinize biber surerim bak :D

ghostrider_95

ghostrider_95

Üye
arkadaşım sende n8 kullanıyosn madem program falan desteği yok c7nin sen neden onu kullanyosn sistem dahil herşey aynı c7 wawe den herhaliyle üstün bi cihaz bana göre en azından çelik kasa bu bile yeter ve de bu ikili arasında karşılaştırmaya yapmana gerek bile yok dostum c7yi tek geçerim :oke:
ben wawe 1 ve c7 kullanıyorum işimde kullanırım diye aldım c7yi sesi az plastik kısmıda biraz çizildi wawe 1 donanım olarak iki katı ve wawe in ekranında jelatin dahi olmamasına rağmen çizik yok dayanıklılık açısından c7den daha iyi emin olabilirsiniz ben ne fanteziler geçirdim wawe ile :D

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Hadi Ya . :D Malzeme Kalitesi Olarak Mı Wave Daha İyi? Yapma Dostum . Kasa Da Ezer Geçer . %70 i Çelik Ekran Zaten Gerçek Cam . (Gorilla Glas) Ne Wave Ya . :D

----------Eklendi @ 20:54:33 ---------- Yazıldı @ 20:49:11 ----------

Ben Onlarca Kez Betona Düşürdüm Bu Telefonu . Ayakta Kol İzasından . Bir Tek Çizik Bile Yok . Ne Kasa Ne Ekran Da . Samsung İle Nokia'nın Malzeme Kalitesini Tartışmayalım . 5800 Hariç . :D

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

mesut1979

Üye
wave mi? gözünüzü seveyim adi sani belli olmayan bir isletim sistemli olan telefonu övünüp durmayin.

nidforspid

nidforspid

Üye
Hadi Ya . :D Malzeme Kalitesi Olarak Mı Wave Daha İyi? Yapma Dostum . Kasa Da Ezer Geçer . p i Çelik Ekran Zaten Gerçek Cam . (Gorilla Glas) Ne Wave Ya . :D

----------Eklendi @ 20:54:33 ---------- Yazıldı @ 20:49:11 ----------

Ben Onlarca Kez Betona Düşürdüm Bu Telefonu . Ayakta Kol İzasından . Bir Tek Çizik Bile Yok . Ne Kasa Ne Ekran Da . Samsung İle Nokia'nın Malzeme Kalitesini Tartışmayalım . 5800 Hariç . :D

adamda iki telefon var sen halen neyi iddia ediyosun anlamadım

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Adam Da 2si Olması Neyi Değiştirir? Gerçek Ortada O Yeter . Çelik Ve Gerçek Cam Diyorum . Gerisi Hikaye . :)

spartuas

spartuas

Üye
arkadas degismemis telefonu konu kilit. ;)

nidforspid

nidforspid

Üye
Adam Da 2si Olması Neyi Değiştirir? Gerçek Ortada O Yeter . Çelik Ve Gerçek Cam Diyorum . Gerisi Hikaye . :)

nokia bir aralar çelik kasa diyodu ,reklamlarda onu diyosanız artık o reklamlar yok ,çatlamalar da cabası,forum da çatlamalar diye konu açan bile oldu ben bada forumunda wave çatlaması diye bir konu bile görmedim ki ordan çıkmam gerçek ortada sanırıım,ikiside alüminyum diye geçer ama biri pürüslü biri pürüzsüz fark varmı yok plastik malzeme c7 de daha fazla sadece bu fark var,buda kullacıyla alakalı c7 de plastik çok diye dandik demiyorum ama daha az plastik daha az hasardır wavedeki ekran kaldıki cam ee bu konuda neyi karşılaştırıyosonuz bilmeyenlerin kafasını karıştırıyosunuz,başka birşy değil

Arkadaşlar nedir bu Nokia Tutkusu anlamış değilim :? Gerçekten yazık paralara :/ Sisteme önem vermiyor, Bir alt versiyonu yeniden taslak edip, 1-2 görsellik yapıyor hatta 1-2 eksiltme ile karşınıza çıkarıp piyasada tutunmaya çalışıyor!

Takip edicek olursanız, Kapasitif ekran yapmış adam, en az "8 mp" kamera yerleştirmiş son model diye yüksek abartı fiyatlar belirlenmiş? ama vaybe 8mp dediğiniz cihaza dandik bir mercek takmış, ne auto focus, nede başka değerleri önemsenmiş,Kalkmış birde S^3 entegre etmiş Ama? Bir alt düşük versiyonda, Kapasitif ekranı olmayan, "5 yada 3 mp" cihazlarına, Kalkmış Carl zeiss, Auto Focus mercekli kamera takmış...olaya bakınca iyice analiz edince nedemek istediğimi tam olarak anlıycaksınız sanırım son çıkan modelleri tam fiyasko, 5800 den buyana, x6-c6, - c6-01- c7 bütün serileri sorunlu 2.el sitelerinde arama yaptığınızda görüceksinizki ciddi rakamlarda bir satışı gerçekleşmekte üstelik 1 haftalık ile 1 aylık telefonlardan geçilmiyor..

Nokia Komedi ve dolandırıcılıktan ibaret yanlış anlamayın gerçekten eski hayranı olarak üzülerek artık piyasayı yenilikçi ve genç girişimcilere bırakmak olduğunu düşünüyorum?

TheCower

TheCower

Üye
Tamam da niye bu kadar uğraştın ki gece geçe

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ya Arkadaş Çatlamış 10 Kişi De . Binlerce Kişi Kullanıyor . ;) Nereye Çok Plastik Anlamadım. % 70 i Çelik Kasa Bu Telefonun . Aliminyum İle Çelik Aynı Mı? Neyi Anlatıyosun? Ben Gerçek Cam Diyorum . Adam Wave De Cam Diyor . Hangi Tanıtım Da Gerçek Cam Diye Geçmiş? Anlatma Be Kardeşim . Ben Sana Bir Sürü Sorununu Anlatırım Wave Nin . Hangi Telefon Sorunsuz? Kalkmış Kamera Falan Diyosun . İşinize Gelen Tarafı Çünkü Af Yok . Bende Sayarım İşime Gelen Tarafı . Nfs ;) Dah. Hafıza? Sistem Tartışmaya Gerek Yok Symbian^3 Daha İyi . Belle İle Neler Olduğuna Gördük . :) Daha Var Yani Fm Verici , Zart Zurt . Bunlar Bitmez . Ama Konumuz Malzeme Kalitesin De C7 Ezer .

nidforspid

nidforspid

Üye
Ya Arkadaş Çatlamış 10 Kişi De . Binlerce Kişi Kullanıyor . ;) Nereye Çok Plastik Anlamadım. % 70 i Çelik Kasa Bu Telefonun . Aliminyum İle Çelik Aynı Mı? Neyi Anlatıyosun? Ben Gerçek Cam Diyorum . Adam Wave De Cam Diyor . Hangi Tanıtım Da Gerçek Cam Diye Geçmiş? Anlatma Be Kardeşim . Ben Sana Bir Sürü Sorununu Anlatırım Wave Nin . Hangi Telefon Sorunsuz? Kalkmış Kamera Falan Diyosun . İşinize Gelen Tarafı Çünkü Af Yok . Bende Sayarım İşime Gelen Tarafı . Nfs ;) Dah. Hafıza? Sistem Tartışmaya Gerek Yok Symbian^3 Daha İyi . Belle İle Neler Olduğuna Gördük . :) Daha Var Yani Fm Verici , Zart Zurt . Bunlar Bitmez . Ama Konumuz Malzeme Kalitesin De C7 Ezer .

senin o saydıgın özelikler zevk meselesi bunları yaşın kaç bilmiyorum ama ayırt edemediğine göre baya küçüksün,fm vericiyi ayrıca kaç kiş kullanıyor merak ediyorum sanki günlük ihtiyaçmış gibi:ehe kalitede de wave ezer diyorum ,bir de nfs ne anlamadım,ayrıca gerçek cam ne yaa ,nokia iyi reklam yapmış çelik falan ,bir kere gerçek cam kullanmak iso ya göre bile yasak sen hangi şarkıyı söylüyosun,iki reklama inanıpta gelip bilgi vermeyin allah aşkına ,nokia aynı symbianı kakalamak için böyle reklamlar abaşvuruyor anlamıyonuz halen ,arkadaşım ayrıca c7 çelik olsa o 200 grdan fazla olur bunları öğren

----------Eklendi @ 11:21:19 ---------- Yazıldı @ 11:20:11 ----------

Tamam da niye bu kadar uğraştın ki gece geçe

alıntı yazmayı unutmuşum

Barış Grc

Barış Grc

Üye
İşte arkadaş çogu kısı gıbı basladı .. :D Bende ne zaman söylıcek dıyodum .. :D nerde ıse yarıyomus ..? Yahu bu ne şimdi? :D Cevaplamaya hacet yok ... Nfc Bır devır adam budane ya dıyor . :D ben 21 yasındayım ama sen bu konusmanla bence gıt bır kutugunu falan arastır .. :D o ne ıse yarar bu ne ıse yarar :S ne alaka ? Yarıyorkı koymuslar . ;) ben reklam dan bu celık cam muhabbetını acmadım .. butun forumlarda boyle gecer .. arastır gel .. yabancı forumları ozellıkle .. :) Ne dıyorum daha saymadıklarım var.. zaten konumuz bu degıl .. malzeme kalıtesınde her turlu aga anlatma ya .. Gerçek cam yasakmıs ama nokıa S.... ya bunun reklamını yapıyor .. :D:D Çok akllısn sen .. Ayrıca yalan dımı ne celıgı ya agırlık soz konusu yanı nokıa tamamıyle kolpa .. o samsung dogru .. dımı .. ;) Hadı kardesım neye ınanıyosan onla devam .....

nidforspid

nidforspid

Üye
İşte arkadaş çogu kısı gıbı basladı .. :D Bende ne zaman söylıcek dıyodum .. :D nerde ıse yarıyomus ..? Yahu bu ne şimdi? :D Cevaplamaya hacet yok ... Nfc Bır devır adam budane ya dıyor . :D ben 21 yasındayım ama sen bu konusmanla bence gıt bır kutugunu falan arastır .. :D o ne ıse yarar bu ne ıse yarar :S ne alaka ? Yarıyorkı koymuslar . ;) ben reklam dan bu celık cam muhabbetını acmadım .. butun forumlarda boyle gecer .. arastır gel .. yabancı forumları ozellıkle .. :) Ne dıyorum daha saymadıklarım var.. zaten konumuz bu degıl .. malzeme kalıtesınde her turlu aga anlatma ya .. Gerçek cam yasakmıs ama nokıa S.... ya bunun reklamını yapıyor .. :D:D Çok akllısn sen .. Ayrıca yalan dımı ne celıgı ya agırlık soz konusu yanı nokıa tamamıyle kolpa .. o samsung dogru .. dımı .. ;) Hadı kardesım neye ınanıyosan onla devam .....

nfc yi biliyom sen nfs yazmışsın yukarı ,tamam tamam senin c7 en iyisi üstüne tel yok

Üst Alt