c7 mi n8 mi

Sponsorlu Bağlantılar

apobaba1234

apobaba1234

Üye
adresinden modellerin ozelliklerini kiyaslayabilirsin.

N8 daha olgun, C7 biraz daha genc urunu gibi bence... Bir de N8'in OTG ozelligi C7'de var mi bilmiyorum... Insallah vardir, super ozellik cunku...

var

gitarsist

gitarsist

Üye
wawe58 sen nereyle dokunuyosun ekrana ??
ayrıca arkadaşında dediği gibi ekranla kameranın ne alakası var ?
12 mp olsada 20 mp olsada aynıymış. bilgisayara atta bak bakalım nasıl aynıymış.
N8 wawe'den çok üstün bir telefon kabullenemiyorsan ne yapalım ?

soruyu soran arkadaşım herkesin dediği gibi arada çok fark yok kamera,hafıza. Fakat C7'de arttırabilir hafıza yok bu benim için önemli bir şey. Forumda görüyoruz adama N8'in hafızası yetmemiş ekstra 16 gb kart takıyor mesela.
Bana göre N8.

ozggurr

ozggurr

Üye
12 mp olsada 20 mp olsada aynıymış. bilgisayara atta bak bakalım nasıl aynıymış.

soruyu soran arkadaşım herkesin dediği gibi arada çok fark yok kamera,hafıza. Fakat C7'de arttırabilir hafıza yok bu benim için önemli bir şey. Forumda görüyoruz adama N8'in hafızası yetmemiş ekstra 16 gb kart takıyor mesela.
Bana göre N8.

An itibari ile N8'i genel kiyaslamada tek gecerim...

Bazi konularda bazi telefonlarin gerisinde kalirmis vs dogrudur... Ama genelde hepsinden iyidir.. Tekrar ediyorum an itibari ile...

SDRK

Üye

linke bir tıkla

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
BENDE C7 gördüm hemen aldım

erkara_64

arkadaşlar kısa ve net olarak benim kanka da c7 aldı(tabi tüm ısrarlarıma rağmen n8 aldıramadım sırf görüntüsüne hayran kaldı)

masaya koyduğunuz da bariz bir şekilde C7 ben buradayım arkadaş diyor..
yanlız N8 ile C7 özelliklerini karşılaştırınca resmen n8 ezdi gecti az daha zorlasam arkadaş C7 den soğuyacaktı:)

ve son olarak C7 yada N8 ikisi de nokia nın güzel cihazları herkesin göz zevkine ve bakış açısına saygı duymak lazım..önemli olan cihazlara onca paralar veriyoruz sorunsuz cihazlarla karşılaşmamız en önemli etken budur..

apobaba1234

apobaba1234

Üye

Bana göre N8.
kendi hafızası 8gb +32gb takılabilio bilgisi olmayan konuşmasınki başkalarının kafası karışmasın:bann:

balkonkusu

balkonkusu

Üye
Bana göre N8.

C7 de niye hafıza kartı olmasın 32 GB a kadar destekli o telefon da yanlış bilgilendirme yapmayalım hem sitesine bakabğilirsin hem de kullanma kılavuzundaki resime nasıl takılacağını da gösteriyor

aagkn

aagkn

Üye
n8 ile c 7 arasında çok kayda değer bir ücret farkı olmadığından dolayı tartışmasız n8 olmalı tercihin

gitarsist

gitarsist

Üye
herkesten özür dilerim bir internet sitesinde olmadığı yazıyor.

veyso42

Üye
arkadaşlar bende bugün aldım vatandan c7 yi 714 lira %25 indirimliymiş ekranda donma var karartı geliyor neden acaba götürdüm tekrar olmassa yenisini verecekler pişman oldum iyi düşün derim alırken

moondial

Üye
Sıkan sıkana :)

ozell91

Üye
şu an ben c7 kullanıyorum..olaylar kendi dışımda gelişti ama yoksa n8 alırdım DA....ama gel görki şu an c7 im olduğuna hiç pişman değilim telefon gayet güzel tabiki bir kaç eksik yanı var n8 den ama şöyle bir artısıda var ki herkeste YOK!.. bundan önceki telfeonum 5800 dı. ben ilk çıktığında almıştım ve hiç kimsede yoktu şu an ise kızılay telefonu diye geçiyor..N8de de aynı şey olacak çünkü fiyata göre süper özellikleri var..ama C7 de sanmıyorum çünkü herkes senin gibi iki arada kalıyor hangisini alsam diye ve genelde N8 tercih ediliyor..yani telefonunu herkeste görmek istemiyosan C7 derim.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
N8 daha ağır duruyor o yüzden n8 :tmm

mert199805

Üye
Herkes saçmalıyo N8 veya C7 si olmayan bile N8 diyor.... Bende C7 var... Ve N8 çook yavaş olduğunu gözümle gördümmm..... C7 de en ufak bir sorun çıkmadı zaten Nokianın sitesine girerseniz bir kaç ay boyunca C7 nin fotoları kaldı ....:alkis

serkanet

Üye
kıyaslama hatalı 250 tl fiyat farkı boş yere olmaz c7 800 tl iken n8 1050 tl fiyatı vardır vatan dan bakabilirsin

uribaju

uribaju

Üye
kıyaslama hatalı 250 tl fiyat farkı boş yere olmaz c7 800 tl iken n8 1050 tl fiyatı vardır vatan dan bakabilirsin
12mp kamera var artısı odur abartılacak birşey değil n8e parası yeten bir kişinin kalkıpta c7 alması olağandır.

jeki01

jeki01

Üye
C7 kullanmadım görmedim de, N8 telefonum var, şu an sorunsuz çalışıyor. Ek programlar yükleyerek özelliğini arttırıyorum N8 in.

seyfipasa

seyfipasa

Üye
Nokianın akılı telefonu alınacak c7 war şu anda.n8e werecegin paraya degmez c7den ayıran kamera harici keskin bir farkı yok.Yani n8 alacagın paraya iphone al hayatını yaşa. s^3 çoküyor..bundan sonraki tercihiniz iphone veya htc olsn derim.:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt