c7 mi n8 mi

Sponsorlu Bağlantılar

mumu94

Üye
bencede N8 al kullanmadım ama özellikleri de çok süper

SilentOne

SilentOne

Üye
x7 çıkmışş oda güzele benziyor

Crescent-23

Crescent-23

Üye
x7 çıkmışş oda güzele benziyor

bencede maddi durum yetiyorsa N8 tabiki.

X7 çıkmış da Türkiye ye ne zaman gelir kimbilir ama özelliklerine bakınca yine N8 bi adım önde gibi duruyor(ama telefon dış görünüş bakımından hakketen güzel :) )

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen x7 nin dış gorunusu şahane ama bn x9 çıkacakmışş onu bekliyom hem xeon hem led flash ve 14 mp ve linüx işletim sistemi ile çıkacakmışş ole efsaneler var yani :D

scicek35

scicek35

Üye
durus ve ımaj arayan bırıysen aradakı ozellıkler benı de cok etkılemez dıyorsan bence c7
n8 daha hantal bır cıhaz bence

mustafa

mustafa

Üye
bir telefona güncelleme gelmiyor olması demek onun kötü olduğunu mu gösterir bence eksiksiz üretildiğini gösterir. nokia gibi beta telefonları kullanıcıya satmıyor hiç bir firma kim ne derse desin.

--------------- Ekleme ---------------

şunu yine belirtmek istiyorum s^3 lü xpressmusic bir telefon çıkana kadar bekleyin

sutrakama

sutrakama

Üye
valla arkadaşım ben n8 ilk kullanıcalarındanım türkiyede ön siariş üzerinden aldım yani 4 ay felan oldu galiba daha inan bir kere hatsız hatası aldım baskada inan bir hata almadım sizin ben bu zevk işinize de hayret ediyorum nereye gitti isem bu telle gören telciler (milleti çağırıp olum gel cihaz görsün gözün kameraya bak benden daha ii görüyo valla ) diye söledi tabi N8 i eline al anca o zaman bilirsin gece çekimi desen gündüz ile hiç bir fark yok isterseniz foto da yollarım AMA N8 üzerine tanımam her hali ile ile tam bi TRON gibi cihaz :)))

mraz

mraz

Üye
N8 in üstün tarafı xenon flaş ve 12 mp kamera..... C7 de led flaş var ve 8 mp ve bide hafıza boyutu tabi onun dışında herşey aynı.Ben N8 i bekliyordum fakat daha çıkar çıkmaz açılmama-sonsuz döngü muhabbetleri canımı sıktı açıkçası bide ben yanımda illa ikinci batarya taşırım maalesef N8 de batarya bütünleşik.Galiba C7 alıcam yada başka bahar diyicem ..sevgiler

erkara_64

n8 in açılmama sorunu hakkında kaç kişiden şikayet duydun sölermisin...5 milyon adet üretilen bir cihazda (tahminim) tabiki; sizce 100 kadar cihazda hata olması imkansız birşeymidir...hiç türkiyedeki seri üretim yapan fabrikalardan ticaret yapmadınız galiba ben söleyeyim günde 250 ton çıkış yapıyoruz emin ol 50 tonuna müşterilerden şikayet alıyoruz...burda sonuç şu her zaman müşteri memnuniyeti ön plandadır siz telefonu aldınız nokia ya ya belirttiniz sizin probleminizi çözmedimi o zaman gelin burda şikayetinizi belirtin...n8 süper bir cihazdır....isteyen kullansın...

batarya konusuna gelince de sanırım izmirlisin..izmir gibi yerde nokia shopa gidip değiştirmek çok zor olmasa gerek..değişmeme konusuna bende sıcak değilim ama ıphone de olunca kimse ses çıkarmıyor nokia olunca vay öyle şey olur mu?

embome

embome

Üye
Arakadaşlar N8 mi C7 mi diye sölenip durmanın bi anlamı yok...
Herşey Ortada...
ikiside farklı klasmanların telefonu...
N8 Daha Sportif,C7 ise Daha classic,Yani Benim C7,yi tercih etmem deki tek sebep görünümü,özelliklere bakacak olsaydım,elbetteki N8 alırdım ama C7,den cidden memnunum

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
c7 nin tipi cok hos.Paran varsa tabiki n8 al:oke:

scicek35

scicek35

Üye
N8 gayet klas bir cihaz neresi hantal ki?

bana göre hantal bir cihaz eline aldıgında elinde durusu bile göze hoş gelmiyor şahsen
Dedigim gibi N8 özellik cihazi Duruş Asalet Arıyorsan C7 alip geçiçeksin:yuru

Maximien

Maximien

Üye
N8 al dostum ;)

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim
telefon konusunda karar veremedim daha fakat bildigim tekbir şey varki bidaha nokia almak istemiyorum adamlar yeni ne yaptı ise sorunlu para kolay kazanılmıyor sorunlu cihaz almak istemiyorum

dangermurat1

Üye
bence N8 Daha özellikli c7'ye ek olarak hdmi kablosuyla direkt televizyona bağlayıp yüklediğim filmleri herhangi bir converter işemi yapmadan son derece net bir şekilde izleyebiliyorum. ayrıca kamerası 12 mp ve carl zeis lensli bu lens dünyaca ünlüdür oysa c7 de lens nokianın lensi. bunun yanında flashı zenon ve kamerada autofocus (af) ve makro mod var c7'de bu iki özellikte yoktur. N8 daha klas. Bence C7 bayan N8 erkek telefonu..

3onur5

3onur5

Üye
bana kalırsa n8 almanı öneririm arada en fazla 100 tl fark oynuyor n8 c7 den daha üstün bir telefon öncelikle 12mp kamera daha sonra c7 de görtünlü konuşma yapılmıyormuş ve karşılaştırırsan daha bir sürü üstün özellik bulabilirsin n8de.

Takipçi Satın Al

Üst Alt