c7 mi n8 mi

Sponsorlu Bağlantılar

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
c7 mi n8 mi
arkadaşlar c7 ile n8 arasında hafıza boyutu dışında dikkate deger bir fark varmı neden herkez n8 ile ilgili konuşuyor c7 den bahsedilmiyor birde n8 de 5800 daki gibi radyo da donma oluyormuş bu doğrumu kulanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlermi c7 kullanan arkadaşlar yaşadıgınız sorunları burada paylaşırmısınız
yardımlarınız ve açıklayıcı bilgileriniz için şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: orcusss ve M3L!H

erkara_64

c7 bilemiyorum ama N8 nokia nın AMİRAL i diye piyasaya çıktı...yani 5800 ile x6 yı kıyasla hangisine daha çok güncelleme geldi hangisi daha çok kullanıldı...forumlarda 5800 ile ilgili haberi mi daha çok duyuyorsun x6 ile ilgili haberleri mi...ayrıca radyo donma sorunu yazılımsal bakınız 5800 yeni güncelleme ile radyo sorunu ortadan kalkmış:)kısacası nokia c7 bence ara telefon diye piyasa çıktı...yine de karar senin maddiyat da senin:)

bak bakalım forumlara x6 ile ilgili kaç tane modifiye sürümler var ,bir de 5800 a bak sanki hergün birileri güncelleme çıkarıyor:)
n8 ile ilgili bir sorunun olduğunda forumlarda binlerce insan bulursun
c7 ile ilgili yüzlerce kişi bulursun:)

smoke6666

Üye
ben c7 aldım 2 haftadır kullanıyorum hiç bisorun yok telefonda..ufak tefek aksamalar dışında..programdan atma gibi.ayrıca benim görüşüm c7 n8 göre daha şık.onun için c7 aldım.fiaytıda 900 tl cıvarında..

erkara_64

ben c7 sorunlu cihaz demedim zaten sadece.. neden N8 hakkında konuşuluyor sorusunun cevabını verdim oke

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Tabiki n8 :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Burda herkes n8 der sanırsam,12 mp xenon flash lı kamera en büyük fark

ozggurr

ozggurr

Üye
Burda herkes n8 der sanırsam,12 mp xenon flash lı kamera en büyük fark

adresinden modellerin ozelliklerini kiyaslayabilirsin.

N8 daha olgun, C7 biraz daha genc urunu gibi bence... Bir de N8'in OTG ozelligi C7'de var mi bilmiyorum... Insallah vardir, super ozellik cunku...

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
elbettde aradaki farklılıklardan haberim var benin dumak istedigim bu cihazlar 5800 gibi sorun çıkarırmı ben töbeliydim 5800 dan sonra nokia almama kararı aldım fakat bu cihazlar özellik olarak beni cezbetti şimdi gene 5800 daki gibi bu cihazlardada donma sorunu yaşayacaksam radyo dinleyemiyeceksem pğrogram yüklerken sorun çıkaracaksa ve sürekli yeni güncellemeyi bekleyeceksem ve gene sorunlar düzelmeyecekkse ( 5800 radyo rds sorunu çözüldü evet fakat hala donma devam ediyor 2 3 kanal degiştirince kalıyo öle reset atmak gerekiyor son versiyon dada öleservis de düzeltemedi ) bunları yaşayacaksam nokia telefonu düzeltemeyince bana svap tel gönderecekse gelen telefonda gene arızalı çıkacaksa ben 1000 tl ye yakın para verip yılın 12 ayı 8 ayı telefon serviste olacaksa bunların gene dejavusunu yaşayacaksam diye kafamdan geçmiyo degil bide size soram dedim.

futbol123

futbol123

Üye
bence 100tl daha koy n8 al 12mp kamera ve 16gb hafıza

Esendağlı

Esendağlı

Üye
elbettde aradaki farklılıklardan haberim var benin dumak istedigim bu cihazlar 5800 gibi sorun çıkarırmı ben töbeliydim 5800 dan sonra nokia almama kararı aldım fakat bu cihazlar özellik olarak beni cezbetti şimdi gene 5800 daki gibi bu cihazlardada donma sorunu yaşayacaksam radyo dinleyemiyeceksem pğrogram yüklerken sorun çıkaracaksa ve sürekli yeni güncellemeyi bekleyeceksem ve gene sorunlar düzelmeyecekkse ( 5800 radyo rds sorunu çözüldü evet fakat hala donma devam ediyor 2 3 kanal degiştirince kalıyo öle reset atmak gerekiyor son versiyon dada öleservis de düzeltemedi ) bunları yaşayacaksam nokia telefonu düzeltemeyince bana svap tel gönderecekse gelen telefonda gene arızalı çıkacaksa ben 1000 tl ye yakın para verip yılın 12 ayı 8 ayı telefon serviste olacaksa bunların gene dejavusunu yaşayacaksam diye kafamdan geçmiyo degil bide size soram dedim.
Kardeş o zaman biraz bekleyip kullanıcı yorumlarını takip edeceksin,şimdi burda n8 sorunsuz bir cihazdır diyemem sana,yeni işletim sistemi çok stabil çalışıyor diyemem..her çıkan yeni cihaz da bazı eksiklikler oluyor bunların nekadarı yazılımsal yada donanımsal ileride belli olacak.onun için almak için fazla acele etmemek lazım,durabilirsen tabii:)

tarummedre

tarummedre

Üye
N8 için bir iki hafta beklemek gerekecek sanırım.ciddi bir sorun var telefonda tüm telefonlar teknik servise gidiyor.montajdan kaynaklanan bir hata sisitemin çalışmasında sorun yaratıyormuş.

wave58

Üye
kardeş onceden 5800 kullanıyordum tel çalınanca samdung wave almaya karar verdım ıyıde almışım gerçekten hem n8 e hemde c7 on basar bunu bıl artı bıde forum içerisinde bada bolumunde oyun ve uygulamarı nasıl bedava yukleyeceğin anlatılıyopr ekran anlatmama gerek yok sanırım n8 sin değilk 12 mp getir 20 mp getirsen bıle bunda daha net olamaz çünkü süper amoled ekran bu tel dokuma hassasıyetı hat safada uzeıne bir tuy bıle deyse tepkı alıyor anlayacağın MİKEMMEEL BİR TEL eger paran buna yatır görbak pişman olmayacaksın ve görünüş olartkata daha şık dutuyor bende

SilentOne

SilentOne

Üye
al işte bir samgungcu daha

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Adam c7 veya n8 demiş.hiç alakasız wave öneriyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen

erkara_64

kardeşim wave övüyorsun iyi hoş güzelde aldığından beri telefona kaç defa güncelle geldi yada ortaya çıkan bir sorunu kaç saatte yada kaç günde düzeltebildin....en basit çözümü telefoncuya git bi 20 tl ver demi:) ama buraya n8 imle ilgili bir sorun olsa en azından tahminim 1 saat taş çatlasın 2 saat de sorunu bulabilir hatta çözebilirim burdaki değerli arkadaşlar tarafından donanımsal sorunları hariç....herşey al kullan ile bitmiyor bizim için malın arkasında durmak önemlidir..samsung wave den sonra kaç tane cihaz çıkardı ben 20 den fazlasını aklımda tutamadım da:)))hangi birisine tam destek veriyor...
windows-7 yemi-androide mi-bada mı ya symbiana mı??? kendileri bile sistemi oturtamamış sırf gösteriş olsun cihazlarım satılsın gerisi beni alakadar etmez mantığı var samsungda....

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kardeşim wave övüyorsun iyi hoş güzelde aldığından beri telefona kaç defa güncelle geldi yada ortaya çıkan bir sorunu kaç saatte yada kaç günde düzeltebildin....en basit çözümü telefoncuya git bi 20 tl ver demi:) ama buraya n8 imle ilgili bir sorun olsa en azından tahminim 1 saat taş çatlasın 2 saat de sorunu bulabilir hatta çözebilirim burdaki değerli arkadaşlar tarafından donanımsal sorunları hariç....herşey al kullan ile bitmiyor bizim için malın arkasında durmak önemlidir..samsung wave den sonra kaç tane cihaz çıkardı ben 20 den fazlasını aklımda tutamadım da:)))hangi birisine tam destek veriyor...
windows-7 yemi-androide mi-bada mı ya symbiana mı??? kendileri bile sistemi oturtamamış sırf gösteriş olsun cihazlarım satılsın gerisi beni alakadar etmez mantığı var samsungda....
Aynen..örneğin eğer androidi nokia kullanmış olsaydı eğer, çoktan symbianı bırakır androidli bir nokia alırdım.ama şimdi ne samsung a nede htc ye güvenip de geçmeye cesaret edemiyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
android olarak blackberry alacan yada sony xperia

venusutarit

venusutarit

Üye
kardeş onceden 5800 kullanıyordum tel çalınanca samdung wave almaya karar verdım ıyıde almışım gerçekten hem n8 e hemde c7 on basar bunu bıl artı bıde forum içerisinde bada bolumunde oyun ve uygulamarı nasıl bedava yukleyeceğin anlatılıyopr ekran anlatmama gerek yok sanırım n8 sin değilk 12 mp getir 20 mp getirsen bıle bunda daha net olamaz çünkü süper amoled ekran bu tel dokuma hassasıyetı hat safada uzeıne bir tuy bıle deyse tepkı alıyor anlayacağın MİKEMMEEL BİR TEL eger paran buna yatır görbak pişman olmayacaksın ve görünüş olartkata daha şık dutuyor bende
Dostum sen önce neyin ne olduğunu öğren sonra varsa çamurun atarsın
12 Mp kamerayla süper amoledin ne bağlantısı var çok merak ettim
Birde tüy değince algılıyormuş bizim N8 de dokunmaya gerek yok parmağımızı uzatınca algılıyor:pokey: çok komik

SilentOne

SilentOne

Üye
oo sen nediyon düşünce gücüne gorede dokunmatik yapiyor :D
:D ama çoook hafif dokunduqunda bile algılıyor :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt