c7 hakkında acil :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrah0020

emrah0020

Üye
    Konu Sahibi
c7 hakkında acil :(
arkadaşlar iki gün önce bi tanıdıkktan c7 aldım fakat telefonu biri arayınca ekrAN kararıyo yada ben başka birini arayınca ekrAN simsiyah oluyo hiç birşey de çıkmıyo sizce sorun ne olabilir

hakan_710

hakan_710

Üye
eğer telefonu kulağınıza götürdüğünüzde oluyosa bu bir sorun değil.telefonun üst kısmında yakınlık sensörü var konuşurken yanlışlıkla tuşların çalışmaması için alınmış bir önlem. eğer sorununuz farklı bişeyse biraz daha açıklarsanız yardımcı olabilirim

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ön ameranın yanında sensör var onun önü 1 2 cm mesafeden kapanınca ekran kilitlenir bu normaldir konuşma esnasında yanlışlıkla arama sonlanmasın diye orayı elinle veya kulagına götürdügünde kapattıgında ekran kararır

emrah0020

emrah0020

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş bu kulağa gitmeden direk arama tuşuna basınca yada başka biri beni arayınca oluyor. Bi de o sensor kırmızı bi şekilde yanık kalıyo arama esnasında

----------Eklendi @ 22:42:42 ---------- Yazıldı @ 22:40:28 ----------

ekrAN Simsiyah kalıYO alarm çaldığı zaman da aynısını yapıyor anlamadim sorunu bi türlü

aleranol

aleranol

Üye
arama esnasında yanması normal fakat sensörün aramada kapanması ilginç geldi belkide sensörün önü pistir :D

emrah0020

emrah0020

Üye
    Konu Sahibi
kafaı yıecegım yaa :) olmadı telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt