Reşwan
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
bu başlıkları kontrol et umarım halledersin.selamlar hocam c7 rm-675 059b7v7 telefonu nokiadan update yaparken kablo çıktı, sonrada telefon açılmaz oldu.
format at dediler(home+kamera tuşu+ses azaltma+power tuşu) ama olmadı .
ekran hiç ışıklanmıyor. sadece ilk power basarken titreşim oluyor o kadar.
ilginize şimdiden teşekkür ediyorum.
selamlar.
herkeze slm bende soyle bır hata verıyor gettıng listt of files to be flashed failed 0x84210010(-2078212080)-firmware:flashing file c/programfiles/nokıa/phoenix/products/rm_675/rm675_013_000_m008_8gb.fpsx'ıs not faund neden acaba yardımcı olursanız sevinirim
evet yeni ve güncel yazılım olduğu için bazı eksiklikler giderilmiştir. navifirmde güncel versiyonu indiriyorsunuz.TEshekkur ederim..
Anlamadigim bir shey var ki,produkt kodu burda neye lazim?navifirm de produkt kodum en son version ichinde yokdur..en son version 14.2 dir ama benim telefonumun kodu 12 ci versiondadir..14.2 yeni oldugu ichin bunu istiyorum..
dostum bu olayı tam açıklarsan konu başlığına ekleyeyim. normalde ben kendi telefonum için sadece 7 dosyayı indirip yaptım. c7 de tamamını'mı indirip dizina kopyalayacak uda dosyası hariç.?kardeş navifirm deki tüm dosyaları işaretleyip indir öyle flash la sonuç süper saygılarımla
----------Eklendi @ 13:45:56 ---------- Yazıldı @ 13:44:01 ----------
yunusemre1 için biraz önce yazdığım konu
navifirim den indiriliyor. dosyaları indirip gerekli konuma yapıştırıp, daha sonra mevcut uda dosyasını da ayrıca indirip o konuma attıktan sonra flaşlamaya geçiyorsun.arkadaşlar bu uda dosyası navifirmde yok ben temiz bulup kendim oynamak istiyorum ama uda dosyası nerden indiriliyo anlamadım.. bilgisi olan varmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?