C7 format sonrası eksik yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nıcolahı

Üye
    Konu Sahibi
C7 format sonrası eksik yükleme
Arkadaşlar internnet araştırdım ve telefonuma home tuşu kamera tuşu ses kısma tuşu ve acma kapama tuş kombinasyonu ile format attım format bittikten sonra telefonun kendinde yüklü olan coğu uygulama yüklenmedi ve format sonrası yükleme biterkende eksik widget yüklenemiyor gibi bir mesaj verdi ve telefon güvenlik kodu sıfırlanmadı işin aksi tarafı tel kapanıp acıldığında güvenlik kodu istiyor ayrıca ovi mağazadan yüklediğim uygulamalar da silinmemiş yani sacma sapan bir şey oldu ana ekranlarda olan widgetlerim galeri mağaza ajanda opera bunlar hep silindi yani format sonrası silinmesi normal ama widget ekle menüsünden de silinmiş yardımlarınızı bekliyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hard format hafıza kartına dokunmaz kalan uygulamalar sanırım hafıza kartına yüklüydü.hafıza kartınıda biçimlendirip sonrasında *#7370# ile soft format at ülke kodu isteyecektir.güvenlik kodu varsa onu kaldırman gerekir

u_cosar

u_cosar

Üye
En iyisi temizinden bir flash atmak

nıcolahı

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun güvenlik kodunu bilmediğim icin soft format atamıyorum bir de flash atmayı bilmiyorum ve bunu yaptığımda garanti dışı kalırmı bir diğer konu da format atarken hafıza kartı takılı değildi ve acıldığında mağazadan yüklü uygulamalar silinmemişti ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Telefonun güvenlik kodunu bilmediğim icin soft format atamıyorum bir de flash atmayı bilmiyorum ve bunu yaptığımda garanti dışı kalırmı bir diğer konu da format atarken hafıza kartı takılı değildi ve acıldığında mağazadan yüklü uygulamalar silinmemişti ?

Orijinal Fw flashlarsan garanti disi kalmaz,uygulamalar hafiza kartinda yuklu olur ama menu iconlari olmaz dolayisiyla uygulamayi acamazsin

nıcolahı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cok acil bi yardımınıza ihtiyacaım var online olan varsa mümkünse hemen cevap yazabilirimi telefona flash atarken tüm adımları uyguladıktan sonra upgrade başladığım zaman yükleme yapılırken belli adımları gecti sonra ekrana 1 disconnct cable 2 connect cable 3 ok cable uyarısı geldi kabloyu cıkarttım taktım okey yaptım yine aynı mesaj geldi kaç kez denedi isem olmadı ve iptal ettim öyle kaldı şimdi ne acılıyor ne kapanıyor telefon kapalı şekilde dutuyor ve üst ışığı yanıp sönüyuor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt