c7 effects yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
c7 effects yardım ?
arkadaşlar ben c7 hackli belle kullanıyorum madnessin olanı değil ama kurtuluş abinin verdiğ linkten indirdim. telefona yine onun açtığı bir konudan effeckts kurmak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/iste-size-cok-guzel-anna-ve-belle-effects-571677.html bu konudan efeckti indirdim E: ye attım klasör olarak http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/belle-theme-effetcs-yolunu-degistirme-dosyalari-571580.html burdan da sis dosyasını indirip C: ye taşıdım ve yükle dedim yükledi ama hiç bir şey olmadı temayı açık yaptım telefon kasmaya başladı ama hiç bir değişiklik olmadı reset attığım halde hangi adımı eksik yapıyorum :(

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum özelden msjlada anlattım..telefonun hackli zaten e'den c'ye at xplorerla...efektleri de aktif et..bi de rom pacther varsa onun tüm özelliklerini aktif et

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler öncelikle ilginiz için lakin telefonum hackli ama ben data klasörünü göremiyorum C: sürücüsünde bu normal bir şey mi ?

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
rica ederim ne demek..evt normal,o klasörler gizli normalde bilgisayardan göremezsn...xplorer yüklümü sende ?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
hayır yüklü değil. yanlız telefondan baktığımda da göremiyorum data yı ama bul seçeneği yaptığımda data ile ilgili bir kaç dosya görünüyor. her neyse o bahsettiğin programı yükledikten sonra görünür mü ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaslar hack ne işe yariycak pc den yapılsa yada normal dosya yöneticiden olabilseydi ooooooooo neler yapilirdi.
x-plore bir numara

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
kurtuluş abi hoşgeldin bir el at ya ben nasıl yapacam bunu hala çözemedim değiştirme işi mantıklı geldi bana peki ya tekrar eski efekte dönmek istediğimizde ?

m542tf

m542tf

Üye
n8 de ben şöyle yaptım
1-efect yolu değiştirme dosyasını c'ye yükledim
2-effects klasörünü winrarla açıp kendi dosya yöneticisiye (xplore kullanmadım kesinlikle) C ve E'ye kök klasör olarak kopyaladım.
3-reset attım olay tamamdır.
Not: Daha sonraları farkettiğim ufak birşey effect değistirmek için C ve E ye açtığınız effects dosyalarını silin değiştirmek istediğiniz dosyayı SADECE E'ye kopyalayın ve çıkın
göreceksiniz ki yeni efect aktif yani cihazı resetlemeye gerek yok

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
2-effects klasörünü winrarla açıp kendi dosya yöneticisiye (xplore kullanmadım kesinlikle) C ve E'ye kök klasör olarak kopyaladım.
bu maddeyi tam olarak anlamadım ve de
sis dosyasından bahsediyorsunuz dimi ?

m542tf

m542tf

Üye
bu maddeyi tam olarak anlamadım ve de
sis dosyasından bahsediyorsunuz dimi ?

efect yolu değiştirme dosyası sis olan
rarlı olarak indirdiğin efect dosyasını winrarla aç. Dosya yönetisinde winrarla açtığın dosyaya gel ve aç çıkan effects dosyasının üzerine basılı tut çıkan seçeneklerden E ve C ye (ana dizine) seçeneklerde kök klasör olarak çıkar kopyala telefonu kapat aaç tamamdır

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ilginiz için deneyeceğim inş. olur. peki eski efekte dönmek için en yapacam ?

m542tf

m542tf

Üye
gerek kalmaz zaten ya orjinal efectleri tekrar yükleyeceksin yada sis dosyasını silersen orjinal efectler gelebilir denemek lazım

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
hım gerek kalmaz derken? anladığım kadarıyla sen şu anda kullanıyorsun peki nasıl telefon daha mı hızlandı ? birde n8 ile C7 arasında fark olmaz dimi hız ve kullanım açısından ve de yükleme ?

m542tf

m542tf

Üye
hım gerek kalmaz derken? anladığım kadarıyla sen şu anda kullanıyorsun peki nasıl telefon daha mı hızlandı ? birde n8 ile C7 arasında fark olmaz dimi hız ve kullanım açısından ve de yükleme ?

evet kullanıyorum. Yeni efect deneyince orjinali unutacaksın zaten. Efect telefonu hızlandıracağını pek sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt