C7 ' cihazına naviden anna yükleyen arkadaşların bir kaç Dakikasını Alacam...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
C7 ' cihazına naviden anna yükleyen arkadaşların bir kaç Dakikasını Alacam...
Arkadaşlar C7 ' yi naviden yükleyenler c7 de ısınma sorunu hallolmuşmu ve şarj süresi uzamışmı bazı konularda "n8 imin şarj süresi 24 saat arttı " gibi yorumlar aldım C7 için varmı öyle bişey merak ettim tşkrler...

xelat

Üye
Ben yükledim naviden c7 ye, fakat o arkadaşların dediği gibii ne ısınma sorununda çözüm ne de şarj süresinde uzama farketmedim...

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
C7 şarj sürem bir gün uzadı. Daha önce 2 gün giden telefon şimdi 3 gün gidiyor.

Wireless kullanınca ısınma yapıyor sadece.

fatih982

fatih982

Üye
değişen bir şey yok sadece cihaz hızlandı ve bazı çalışan uygulamalar çalışmaz oldu.türkiye güncellemesiylede bunların düzeleceğini sanmıyorum nokia bir yazılım yapıyor ama denemeden piyasaya sürüyor

Türe

Türe

Üye
bende 1,5 gundu sarj suresi simdi 1 :D isinma sorunu normal cok kullanirsam isiniyo dogal olarak :oke:

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için teşekr ederim beyler ama fatih sna katılmıyorum flash layıp yaptıgın için olabilir diye düşnüyrm o kadar beklettiler bence sorun cıkar ama büyük sorun olacagını sanmıyorum performans artırılmış NFC özelligi aktif hale gelmiş görünüm de az da olsa değişiklik var bence biraz üstüne koymuşlar asıl bellede büyük farklılık olacak

emreipekci

emreipekci

Üye
eskiye göre hızlı ama ısınma C7 nin doğasında var gitmez. Tasarruf modunda 2, israf modunda 1 gün gidiyo telefon. Hani nfc gelmiş ama ne yapacan şu haliyle kullanmak için herkes de C7 olması lazım. Turkcell t20 de ki gibi olsa banka kartlarını akbil i falan yüklesek mesala :) ama programlarla falan olabilir belki diye düşünüyorum.

fatih982

fatih982

Üye
la ne cıkarırsa cıkarsın sonucta bu c7 iste kanat takıp ucacak değil ya yazılım dediğinde bir yere kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt