C7 belleden annaya dönüş !!! (%100 çalışıyor risk sıfır)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
black_man

black_man

Üye
    Konu Sahibi
C7 belleden annaya dönüş !!! (%100 çalışıyor risk sıfır)
Arkadaşalar bu konuyu konuya hakim bilgili kişiler için yapıyorumm navifirm' den c7 rm-675 kodlu yerden versiyon 25.8 i indiriyorsunuz türkçe dil mevcut değil türkçe yapmak içinde 25.7 sürümün sadece (rofs2.fpsx) dosyasını indirip versiyon 25.8 in (rofs2.fpsx) dosyasıyla değiştirip flashlıyoruz. Herşey bu kadar basit bellenin orjinali çıkınca yine istediğiniz gibi sürümünüzü güncelleye bilirsiniz. Kolay Gelsin Arkadaşlar... Sorusu olan varsa yazsın.

velan

Üye
iyiymiş güzel bir çözüm

MertcaN9

MertcaN9

Üye
bi resim koysaydın yada video daha iyi olurdu sanki :(

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
alp047

alp047

Üye
daha geniş ve resimli bir açıklama veya anlatım yaparsan daha faydalı olur

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Daha detaylı anlatsaydında dönebilseydik ?

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​cihaz 25.8 olarak mı görünüyor yoksa 25.7 mi peki?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Adam konuyu açıp kaçmış beyler :kop:

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Cihaz 25,8 olarak gözükür bari ben söyliyim konuyu açandan haber yok :D

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Ben Böyle bir şeyi daha önce denedim ama olmadı rofs dosyası versiyonu ne ise onu gösteriyor onun dışındaki dosyaları phoenixte eksik gösteriyor bilginize

saynesim

saynesim

Üye
bende denedim olmadı

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
konuyu açan arkadaş sanırım birileri deneyip buraya olup olmadığını yazsın diye böyle bir başlıkla açmış :D yorumlara göre kendisi de deneyecek olabilir :)))

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Bu konuya grmeden dedim ki "kesin aykut831'in konusudur" :kop::kop:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
DustoJniK

DustoJniK

Üye
Yapmadım çünkü ben belleden memnunum memnun olmayanlar döner anca. İkinci Olarak ta evet belleyi yükleyemiyorsun çünkü 25,7 den anca belleye geçiş yapabilirsin 25,8 den geçemezsin bununda çözümü var ama uzun hikaye annaya dönüp tekrar belleye dönmek akıl işi değil. Madem belleye döneceksin neden birdaha annaya dönüyorsun bilmem anlatabildim mi? Fakat güncelleme gelince rahatlıkla oviden güncellersin...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yapmadım çünkü ben belleden memnunum memnun olmayanlar döner anca. İkinci Olarak ta evet belleyi yükleyemiyorsun çünkü 25,7 den anca belleye geçiş yapabilirsin 25,8 den geçemezsin bununda çözümü var ama uzun hikaye annaya dönüp tekrar belleye dönmek akıl işi değil. Madem belleye döneceksin neden birdaha annaya dönüyorsun bilmem anlatabildim mi? Fakat güncelleme gelince rahatlıkla oviden güncellersin...
Fantezi yapacam bi anlatta belleden annaya annadan belleye geçem . :kop:

yasarr35

Üye
daha iyi bir anlatım olabilirdi :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bence belle ile gelicek sürümde downrage yapmaya izin verikecek ole hissediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt