C7 belle RM-675 V.111.030.0609 CFW (GÜNCELLENDİ hata giderildi ve sorunsuz)

Sponsorlu Bağlantılar

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
bekle kardeşim yüklüyorum. flash attıktan sonra olumlu veya olumsuz cevap yazarsan sevinirim.

NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
bekle kardeşim yüklüyorum. flash attıktan sonra olumlu veya olumsuz cevap yazarsan sevinirim.

Tamam bekliyorum.

----------Eklendi @ 21:23:48 ---------- Yazıldı @ 21:23:09 ----------

Flaslarken Firmvare mi diyim yoksa Refubilish mi hangisi saglıklı

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
nasıl ayarlığacagım onu

----------Eklendi @ 21:17:55 ---------- Yazıldı @ 21:15:35 ----------

Senıde çok ugrastırdımya k.b kardesım .s

Buyur kardeşim

Refubilish daha sağlıklı sanırım

NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
allah razı olsun sızın gibiler zor bulunur bu zamanda..

----------Eklendi @ 21:45:43 ---------- Yazıldı @ 21:34:28 ----------

Refurbishte hata verdi bende Firmvare yapıyorum

----------Eklendi @ 21:54:27 ---------- Yazıldı @ 21:45:43 ----------

Yıne 4lü menü kardes :S

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
dur kardeşim bir mod daha uygulamiştım şimdi hatırladım

----------Eklendi @ 22:00:39 ---------- Yazıldı @ 21:58:56 ----------

kardeşim [email protected] ekle oradan görüşelim

NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
KArdeşim bende yalnız msn yok buyur face adresim

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
ekledim ama gelmedimi

emelli

emelli

Üye
arkadaşlar mekanik saat yok

mutlu8890

Üye
Hocam şu geliştirilmiş kaydırma modunu sevmiyorum. Kurduktan sonra bunu kaldırabilyor muyuz? Ayrıca yeni müzik çalardan kastınız yeni bir uygulama mı yoksa telefonun kendi müzik çalarını mı modifiye ettiniz?

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
Hocam şu geliştirilmiş kaydırma modunu sevmiyorum. Kurduktan sonra bunu kaldırabilyor muyuz? Ayrıca yeni müzik çalardan kastınız yeni bir uygulama mı yoksa telefonun kendi müzik çalarını mı modifiye ettiniz?

hızlı kaydırma modunu etkisizleştirmek için ilk modifiyenin hemen altında verdiğim hızlı kaydırma sis dosyasını telefon hafızasına kurup telefonu kapat ve yeniden başlat.

Müzikçalar belle ile gelen müzikçalar. Sadece mod uygulandı.

qwerty5757

qwerty5757

Üye
s.a phoenix deki rm-675 klasörüne sadece rofs 2 ve rofs 3 ü atıp direk flash mı yapacağım ?

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
s.a phoenix deki rm-675 klasörüne sadece rofs 2 ve rofs 3 ü atıp direk flash mı yapacağım ?

eğer konunun ilk başında verdiğim küçük modu uygulayacaksan ilk linkten indirdiğin dosyayı komple flashla. Eğer büyük modu uygulayacaksan ilk linkten indirdiğin dosyadaki rofs2 ile rofs3'le alttaki iki linkte bulunan rofs2 ve rofs3'ü değişip yine tüm dosyayı flashla

mutlu8890

Üye
Ben kurdum simgeler biraz sorunlu gibi. Ayrıca orjinal belle daha performanslı çalışıyordu. Bunda takılmalar oluyor. Şu an orjinal belle yi tekrar yüklüyorum.

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
Ben kurdum simgeler biraz sorunlu gibi. Ayrıca orjinal belle daha performanslı çalışıyordu. Bunda takılmalar oluyor. Şu an orjinal belle yi tekrar yüklüyorum.

sen bilirsin kardeşim

emelli

emelli

Üye
arkadaşlar fm verici çalışmıyor özellik desteklenmiyor hatası veriyor

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar fm verici çalışmıyor özellik desteklenmiyor hatası veriyor

kardeşim şu an kullanıyorum ve sorun yok. Nasıl çalişmıyor? Cfw de sorun varsa neden benimkinde yok anlamıyorum. Bir sürü arkadaş yükledi neden böyle bir sorundan bahsetmiyorlar?

emelli

emelli

Üye
kardeşim şu an kullanıyorum ve sorun yok. Nasıl çalişmıyor? Cfw de sorun varsa neden benimkinde yok anlamıyorum. Bir sürü arkadaş yükledi neden böyle bir sorundan bahsetmiyorlar?
iki defa flaşladım yine aynı çalışmıyor tekrar yükleyeyim

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
iki defa flaşladım yine aynı çalışmıyor tekrar yükleyeyim

doğrudur ama bilemiyorum. Şu an yine kontrol ettim sorun yok. Flashtan önce hafıza kartına ve teledona hard format at. Öyle flashla.

emelli

emelli

Üye
doğrudur ama bilemiyorum. Şu an yine kontrol ettim sorun yok. Flashtan önce hafıza kartına ve teledona hard format at. Öyle flashla.

format attım hafıza kartına telefonada ama yine aynı çalışmıyor sorun ne anlamadım kardeş

Üst Alt