C7 belle nasıl yüklenir açık açık resimli.

Sponsorlu Bağlantılar

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi

[/align]

[size=medium][align=center]Bu Anlatım Sadece Phoenix programını kullanmayı bilenler içindir...
[/align][/size]

İlk önce Dosyasını İNDİRELİM..

Sonrada Rar'dan çıkarıp rm-675 klasörünü olduğu gibi C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\ dizinine kopyalayalım.

Şimdi Aşağıdaki Resimleri sırası ile DİKKATLİCE yapalım..

[/quote]

NOT: alıntıdır.

• Beğen
Tepkiler: yasarr35, Silinen Üye 2149105 ve Kurtuluş40

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
vay ama keske siz hazirlasaydiniz ben yardim ederdim dun bir arkadasimiza yukleme yaptim ordan goruntu alabilirdim aslinda.

• Beğen
Tepkiler: yasarr35
Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
bu ıslemı telefon kapalıyken yapıcaz da sarj etmyecek mi telefonu baglayınca arkadasm?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
yaw ben yapmak istiyorum ama korkuyoum teli çokertiim diye phoenix i kullanmayı da biliyorum ama yinede teli çökertirim bi daha da açamam diye korkuyorum çok bana bi yadımcı olun
1-çokebilirmi telefon
2-çokersede kurtarabilirmiyim telefonu

ilgilenecek arkadaşlar için şimdiden teşekkürler

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
abi en sondaki linkidemi indirip rm-675 klasörünemi atıyoruz? :hmmm

kalbimdesiin

Üye
Phoenix de telefonu takmadan refurbish e bas usb kablosunu bağla bataryayi takar takmaz flaş başlıyor ışık yanıp sönüyor aldırış etmeyin sakın şarj oluyor sanıp kabloyu çekmeyin flaşin bitmesini bekleyin

----------Eklendi @ 20:33:38 ---------- Yazıldı @ 20:30:05 ----------

Refurbish e basın kabloyu bilgisayara bağlayın ana batarya çıkarılmış olarak bağlayın telefonu batarya takılır takılmaz flaş başlar ekrandaki soruya hızlıca tamam deyin

ekremayan

Üye
arkadaşlar bu belle sürümü türkçemi

yasarr35

Üye
güzel anlatım teşekkürler :)

risqkrt

risqkrt

Üye
bende c7e flash atmaya çalışıyorum ama bende m675_ENO yazan yer de kırmızı gözüküyo ve o yüzden flash atamıyorum çözümü bilen var mı

sebo_34

Üye
kardeş 8 adımı geçemiyorum yardımcı olurmusun

aoay

Üye
kardeşim ilk defa flash atacağım siyah c7 me verdiğin dosyalar içinde anna dosyasıda var galiba navifirm den anna indirmeme gerek varmı yoksa direk flashlayayımmı

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ilk defa flash atacağım siyah c7 me verdiğin dosyalar içinde anna dosyasıda var galiba navifirm den anna indirmeme gerek varmı yoksa direk flashlayayımmı

naviden indirmene gerek yok verilen dosyaları editleyerek flashla

BelaMonte

BelaMonte

Üye
arkadaşım aciiil yardım biliyosunuzdur neden bakın. refurbish diyorumbi süre sonra bana::

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
biyerden yazın işte ama noluur yalvarırım neden ole diyoo.?
diyo yardım neden??burdan yazın yada

----------Eklendi @ 22:56:50 ---------- Yazıldı @ 22:56:07 ----------

arkadaşım aciiil yardım biliyosunuzdur neden bakın. refurbish diyorumbi süre sonra bana::

serinaga

serinaga

Üye
sasasa741 kardeş, sanırım dosyalarda ya eksik bişiy var yada bir yerde hatalı işlem yapıyorsun. Öncelikle sakin ol, konuyu tekrar incele ...

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 22:56:50 ---------- Yazıldı @ 22:56:07 ----------

arkadaşım senin phoenix düşük versiyon ondan yapıyor forumda var ben paylaştım phoenşx en son versiyon onu yükle sorun olmaz.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
arkadaşım senin phoenix düşük versiyon ondan yapıyor forumda var ben paylaştım phoenşx en son versiyon onu yükle sorun olmaz.

linki atabilirmisin phonex son versyonunun linkini şimdiden teşekkürler bide son sürümü kaç yani v.2.0 filan varya phonex in en son sürümü kaç ?

one_man53

Üye
vay ama keske siz hazirlasaydiniz ben yardim ederdim dun bir arkadasimiza yukleme yaptim ordan goruntu alabilirdim aslinda.
ya hocam tel olayın da takıldım usb takılımı olcak sonradanmı takcam sunu sana zamet atlasana

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
linki atabilirmisin phonex son versyonunun linkini şimdiden teşekkürler bide son sürümü kaç yani v.2.0 filan varya phonex in en son sürümü kaç ?

phoenix in son sürümü bunun la yükleyin... http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/phoenix-en-son-surumu-581574.html

----------Eklendi @ 18:44:01 ---------- Yazıldı @ 18:41:16 ----------

ya hocam tel olayın da takıldım usb takılımı olcak sonradanmı takcam sunu sana zamet atlasana

özelini açarsan sana yardımcı olurum. bana özelden msn ver ok.

Üst Alt