C7 Belle kurma Dosyalari

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suyaka

Suyaka

Üye
anladım yani şu an diken üstündeyiz öyle mi peki sence büyük bir risk değilmi :( telefon çöktüğünde filan peki servise göndermeden önce yapacak hiç bir şey yok mu en azından tekrar anna flashlayabilirmyiiz ?

Bunu yapamazsın. Şu an için versiyon düşürme ( downgrade ) işlemi yalnızca N8'de yapılabiliyor. C7'lerde öyle bir şans yok. Geriye dönük yazılım yüklenemiyor veya versiyon düşürülemiyor. Bu yüzden Her hâlukârda orjinal belleyi bekleyecek ya da öyle bir şey olması durumunda garanti kapsamı dışında tamir ettirecek karşılığı neyse ödeyeceksin ; ) Bu risk değil bana kalırsa, senin kullandığın telefonu kullanan bir sürü kişi henüz Belle'nin adını duymamışken sen kullanıyorsun. Bırak da o kadar olsun, dikkatli kullan. Kolay kolay çökecek bir şey değil o : )

MertcaN9

MertcaN9

Üye
anladım teşekkürler tavsiyen için peki resmi belle geldiğinde tam olarak ne yapacağız biz C7 belleciler o konuda aydınlatırsan sevinirim :)

mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
her seyi hazirladim tel bagli sadece rubish tusuna basmak kaldi yorumlar neler son kez ?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Bunu yapamazsın. Şu an için versiyon düşürme ( downgrade ) işlemi yalnızca N8'de yapılabiliyor. C7'lerde öyle bir şans yok. Geriye dönük yazılım yüklenemiyor veya versiyon düşürülemiyor. Bu yüzden Her hâlukârda orjinal belleyi bekleyecek ya da öyle bir şey olması durumunda garanti kapsamı dışında tamir ettirecek karşılığı neyse ödeyeceksin ; ) Bu risk değil bana kalırsa, senin kullandığın telefonu kullanan bir sürü kişi henüz Belle'nin adını duymamışken sen kullanıyorsun. Bırak da o kadar olsun, dikkatli kullan. Kolay kolay çökecek bir şey değil o : )

sevgili arkadaşımızın bu cümleleri herşeyi anlatıyor aslında belle li olmak bir avantajdır gibi görünüyor şu durumda elbette risk büyük ama denemeye o zevki yaşamaya değer..

----------Eklendi @ 22:24:46 ---------- Yazıldı @ 22:16:16 ----------

ve eğer hala en ufak bir şüphen dahi varsa

bu videoyu izlemeni tavsiye ederim. belle süper bir ayrıcalık..

Suyaka

Suyaka

Üye
anladım teşekkürler tavsiyen için peki resmi belle geldiğinde tam olarak ne yapacağız biz C7 belleciler o konuda aydınlatırsan sevinirim :)

Bu konuda iki alternatif var. Birincisi yine Navifirm ya da Nokia Data Packet Manager Lite aracılığı ile, çıkan orjinal yazılımı Nokia Care Suite ağından indirecek ve flashlama yöntemi ile telefone yükleyeceksin. İkincisi de, telefonuna Belle yüklü olsa da nokia veri tabanında yüklü olarak görünmediği için güncelleme yine de görünecektir. İster PC'ye bağlar Ovi Suite yoluyla güncellersin, istersen Wi-Fi aracılığı ile yazılımı telefondan güncellersin ( Şayet buna izin verirse, bazı güncellemeler sadece bilgisayardan yapılabiliyor. )

MertcaN9

MertcaN9

Üye
işte bu istediğim en net cevaptı çok teşekkürler gerçekten buna ihtiyacım vardı :D çünkü belleyi bile ben yüklemedim team ile yükledi kurtuluşa abi yani flashlama ve benzeri konularda vasatım pc her ne kadar son sistem ve bu sene aldıysamda pek güvenmiyorum inş. cihaz güncellemelerinde gözükür ve annada yaptığım gibi bir tuş ile yüklerim belleyi :(

Suyaka

Suyaka

Üye
işte bu istediğim en net cevaptı çok teşekkürler gerçekten buna ihtiyacım vardı :D çünkü belleyi bile ben yüklemedim team ile yükledi kurtuluşa abi yani flashlama ve benzeri konularda vasatım pc her ne kadar son sistem ve bu sene aldıysamda pek güvenmiyorum inş. cihaz güncellemelerinde gözükür ve annada yaptığım gibi bir tuş ile yüklerim belleyi :(

Rica ederim ; )

Suyaka

Suyaka

Üye
Kendi ellerimle C7 Belle videosu. Küçük bi' demo : )

[video=youtube_share;7Rjm-3-8JYg]http://youtu.be/7Rjm-3-8JYg[/video]

serinaga

serinaga

Üye
Kendi ellerimle C7 Belle videosu. Küçük bi' demo : )

[video=youtube_share;7Rjm-3-8JYg]http://youtu.be/7Rjm-3-8JYg[/video]

Kardeş çektiğin videoda menüye geçişlerde animasyon efektini nassı yaptın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt