Suyaka
Üye
anladım yani şu an diken üstündeyiz öyle mi peki sence büyük bir risk değilmitelefon çöktüğünde filan peki servise göndermeden önce yapacak hiç bir şey yok mu en azından tekrar anna flashlayabilirmyiiz ?
Bunu yapamazsın. Şu an için versiyon düşürme ( downgrade ) işlemi yalnızca N8'de yapılabiliyor. C7'lerde öyle bir şans yok. Geriye dönük yazılım yüklenemiyor veya versiyon düşürülemiyor. Bu yüzden Her hâlukârda orjinal belleyi bekleyecek ya da öyle bir şey olması durumunda garanti kapsamı dışında tamir ettirecek karşılığı neyse ödeyeceksin ; ) Bu risk değil bana kalırsa, senin kullandığın telefonu kullanan bir sürü kişi henüz Belle'nin adını duymamışken sen kullanıyorsun. Bırak da o kadar olsun, dikkatli kullan. Kolay kolay çökecek bir şey değil o : )
telefon çöktüğünde filan peki servise göndermeden önce yapacak hiç bir şey yok mu en azından tekrar anna flashlayabilirmyiiz ?

çünkü belleyi bile ben yüklemedim team ile yükledi kurtuluşa abi yani flashlama ve benzeri konularda vasatım pc her ne kadar son sistem ve bu sene aldıysamda pek güvenmiyorum inş. cihaz güncellemelerinde gözükür ve annada yaptığım gibi bir tuş ile yüklerim belleyi