C7 Belle kurma Dosyalari

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
C7 Belle kurma Dosyalari
arkadaslar c7 belle dosyalarini link atabilecek varmi birde anna dosyalarini bende yok bulamadim acil lazim
frostymetal telefon

mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
orjinal ariyorum anna dosyalarida dahil

hizan

hizan

Üye
orjinal henüz yok
ama buda orjinalin sızması. anna dosyaları forumda var.

mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
c7 ye orjonal belle yuklediklerini iddaa edenler var

MertcaN9

MertcaN9

Üye
orjinal zaten bu dosyalar arkadaşım uydurma filan değil sadece sızdırma

mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
oneriyomusunuz ?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
başta inanılmaz derece korkuyor ve teredütte kalıyordum hatta bir keresinde tam karar verdim yapmayacak resmi olarak çıkmasını bekleyecem dedim ama nefsime yenik düştüm çünkü izlediğim videolar beni çok cezbediyordu ve yaptım kesinlikle pişman değildim telefonla ikinci dönem başlıyor adeta gerek yukardan aşağı inen bildirim menüsü gerek ise stabil kullanım ve son derece şık görünüz bence fazla bekletme telefonunu bu güzel belle karşısında :D

mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
bendede orjinal belle gelince gecemem diye korkuyorum

MertcaN9

MertcaN9

Üye
o şüpheyi bende hala taşıyorum ama annacılar nasıl geçtiyse bizde geçeriz diye düşünüyorum telefondan bir bakmışız symbian belle güncellemesi yazıyor artık ya nasip basarız belki olur. ama olmasa bile gelen güncelleme ile şimdi bizim kullandığımız arasında bir fark olmayacak her şey aynı olacak sürüm adı filan yanlışım varsa bilgili kişiler düzeltirse sevinirim ama ben böyle biliyorum

hizan

hizan

Üye
orjinal gelşdiğinde göreceksiniz ki bu sızdırılan belle daha iyi hem hızlı hemde teli kasmıyor.

Suyaka

Suyaka

Üye
Şüpheniz olmasın. İndirin, flashlayın. İsterseniz video yayınlayabilirim ; )

mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
suyaka cok iyi olur bide phoenix prosunu paylassaniz sifirim bu konuda

Suyaka

Suyaka

Üye
Pekâlâ, akşam 12'de arkadaşım gelecek. İş çıkışı bu konunun devamına vidyoyu ve Phoenix'in indirme bağlantısını paylaşacağım.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
orjinali bekliyorm valla hiç o riske giremem aslında heran nefsime yenik düşebilirim ama tutuyorum kendmi bence sende öyle yap dostum =)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Pekâlâ, akşam 12'de arkadaşım gelecek. İş çıkışı bu konunun devamına vidyoyu ve Phoenix'in indirme bağlantısını paylaşacağım.

peki bir şey sormak istiyorum şimdi resmi belle geldiğinde biz telefondan vs.. sorunsuz bir şekilde yükleyebilecez değilmi. birde şu an telefonum belle ve herhangi bir hasar sonucu servise gönderebilirim dimi yani garantideyim hala ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
o şüpheyi bende hala taşıyorum ama annacılar nasıl geçtiyse bizde geçeriz diye düşünüyorum telefondan bir bakmışız symbian belle güncellemesi yazıyor artık ya nasip basarız belki olur. ama olmasa bile gelen güncelleme ile şimdi bizim kullandığımız arasında bir fark olmayacak her şey aynı olacak sürüm adı filan yanlışım varsa bilgili kişiler düzeltirse sevinirim ama ben böyle biliyorum

Nasıl yaptın?anlatirmisin

Suyaka

Suyaka

Üye
peki bir şey sormak istiyorum şimdi resmi belle geldiğinde biz telefondan vs.. sorunsuz bir şekilde yükleyebilecez değilmi. birde şu an telefonum belle ve herhangi bir hasar sonucu servise gönderebilirim dimi yani garantideyim hala ?

İlk sorun için şöyle diyeyim, variantlar aynı olacağından yükleme anlamında problem yaşamayacağız. Herhangi bir hasar sonucu derken, yazılımsal olmayan ( ki bu yazılım değilse büyük oranda kullanıcı hatasıdır ve ücret karşılığı onarılır ) her türlü problemden dolayı götürebilirsin. Ama yazılımla ilgili sorun yaşarsan, ne bileyim hani tel açılmaz, efendime söyleyim çöker falan birşeyler olursa bu durumu garanti kapsamında açıklayamayacağın için geçersiz sayılır.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
anladım yani şu an diken üstündeyiz öyle mi peki sence büyük bir risk değilmi :( telefon çöktüğünde filan peki servise göndermeden önce yapacak hiç bir şey yok mu en azından tekrar anna flashlayabilirmyiiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt