aristotheles
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş peki bu sözünü ettiğin inspire fwsinde türkçe varmı?Benim C7 yurtdışı cihaz zaten yüklediğim yazılım ile kodları aynı yani farklı bir versiyon yüklemedim. Hollanda yazılım ile benim cihazın ürün kodları aynı.Bütün dosyaları seçerek yükleme işe yaramadı.Fransız Anna'sında şarj daha hızlı bitmeye başladı.Ipmart'tan Inspire v3.0 diye bir cfw yükledim.Onu deneyeceğim bugün.Donanımsal bir arızam olmadığına eminim çünkü anna'ya geçtiğimde oluştu.
Hapı yuttuk gibi görünüyor öyleyse. 24.01'nin iki güncellemesi var ama işe yaramadıydı.Yine flashladım,bu sefer 1.2 GB'lık hariç hepsini seçtim Navifirm'den bakalım faydası olur mu. Olmadı yeni güncelleme bekleyeceğiz. Anakart değişimine gerek olacağını sanmıyorum. Cihazların çoğunda ortaya çıkar ve Nokia bu konuda fazla şikayet alırsa er geç düzeltir.3-4 günden 1 güne düşmek çok koyuyor insana. Başımıza ne gelirse meraktan geliyor zaten.
C6'larda da aynı sorun varmış bir güncelleme ile eskisinden daha fazla gittiğini yazmıştı bir arkadaş.
Hayır yok. Hollanda sürümün dil dosyalarını ekleyerek denedim,menüler türkçeleşti ama Q klavye kayboldu,yazma dili arasında Türkçe çıkmadı.kardeş peki bu sözünü ettiğin inspire fwsinde türkçe varmı?
24.01 Hollanda Variantı 059D328 benim cihazla kodu aynı içinde Türkçe dili var.Ancak İngilizce dili seçmeden bazı uygulamalar yüklenmiyor.Şarjı kısalttı.hangi sürümü attın.bizde ona göre atalımm.ben alman annasını a kullanıyorum.şarz bayaa iyileşmişti..
Hat olarak Vodafone kullanıyorum. Tasarruf moduna aldım. Mecburi olarak Hollanda 24.01 ile devam ediyorum. Moralim çok bozuk. İlginç LORİEN arkadaşta da tam tersi etki yapmış. Acaba hangi hattı kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?