c601in kulaklığı hakkında... Şaşıracaksınız. .d

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akçatlı

akçatlı

Üye
    Konu Sahibi
c601in kulaklığı hakkında... Şaşıracaksınız. .d
geçenlerde c601den kulaklıkla müzik dinliyordum ses seviyesinin az olmasından yakınırken kulaklığın kablosuyla oynamaya başladım ve sonra kulklığınkablosunun bi bölümünü kıvırıp ekrana değdirdim. İnsan derisinden başka hiç bir şeyi algılamayan hatta tırnakları bile algılamayan c601in ekranı kulaklığın kablosunu algıladı. Ben çok şaşırdım. Deneyin sizde çok şaşıracaksınız. Bu sayede kaleme ihtiyaç duymadn hassas seçimler yapabiliriz.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Çok bastırırsan tırnagıda algılıyor usta . :D

tuzluca76

tuzluca76

Üye
İnsan derisiyle alakası yok. Kapasitif ekranlar elektron yükü gbi değişik bir prensible çalışıyordu. Parmakla aynı frekansda bir dokunuş yapabiliyorsa kulaklık kablosunu parçalayın kurşun kalemin ucuna takıp kalem niyetine kullanın :)

synergy11

synergy11

Üye
kapasitif ekrak cam yüzeye elektrik verir ve sonra sen parmağına dolunup o elektriği eline aldığın yeri okur. mıknatıs kullanarak dene ekranı çalıştırır faket cihazı bozabilrisin :D bende yaklaşık 10 cm lik bi prinç çubuk var onu kullanıyorum oda iş yapıyor fakat elinle prince okunmak zorundasın elektrik akışı için :) Tel N8

gogis

gogis

Üye
ben sosis salamla hallediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: noar
Suyaka

Suyaka

Üye
Ben hiç dokunmadan kullanıyorum artık, çok dokunaklı bakıyormuşum telefon bunu farketmiş olmalı ve artık bakarak işlem yapabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: noar
TheCower

TheCower

Üye
Aynen ben de ekrana hiç dokunmuyorum. Müthiş birşey inanır mısınız bilmem.

seyfipasa

seyfipasa

Üye
:) c7de olmuyor kulaklık arkadasın c6sı war dedigin gibi kulaklıkla isledi bnmkinee işlemedi :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Stylus pen alın onlar daha iyi :)

SilentOne

SilentOne

Üye
onlarda biraz pahalı yhaw

valent

valent

Üye
Üfleyincede oluyormuş galiba benim nefesim çok kuvvetli yada üflerken elektrik veriyorum :d:

TheMadness

TheMadness

Üye
Üfleyincede oluyo :D doğru

PriZm

PriZm

Üye
benim galaxyde ekrana degdirmeden calisio laa:D
ekranin 0.2 mm falan uzaginda tutunca algilio deneyin bakalim olacakmi:D

redline2525

redline2525

Üye
benim galaxyde ekrana degdirmeden calisio laa:D
ekranin 0.2 mm falan uzaginda tutunca algilio deneyin bakalim olacakmi:D

aynen arkadaşım bendede c6-01 var dediğin gibi çok yakına getirdiğimde temas olmadığı halde algılıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt