C6 v42 "The End Edition" X6 Son Başka Yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakaN-06

HakaN-06

Üye
Onuda denedim yine olmadı.

o zaman sistem modları bölümünden müzikçaların sadece music klasöründen okunduğu herhangi bir modu rofs2ye atıp paketleyip tekrar flash atacaksınız

- - - Eklendi - - -

tabi bu cfwdeki modla çakışmazsa :D

unloved

unloved

Üye
    Konu Sahibi
o zaman sistem modları bölümünden müzikçaların sadece music klasöründen okunduğu herhangi bir modu rofs2ye atıp paketleyip tekrar flash atacaksınız

- - - Eklendi - - -

modla alâkası yok resim koydum

Placebo-

Placebo-

Üye

- - - Eklendi - - -

Kalsın ben dosya yneticisinden de açarım o zaman. :D

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
HakaN-06

HakaN-06

Üye
ezgi eğer x6 sorunsuz cfw istiyorsan bayramda ankaraya gelcem şuan muğladayım upload ederim o zaman. unloved yanlış anlama amacım reklam yapmak yada yazılımını kötülemek değil

unloved

unloved

Üye
    Konu Sahibi
ezgi eğer x6 sorunsuz cfw istiyorsan bayramda ankaraya gelcem şuan muğladayım upload ederim o zaman. unloved yanlış anlama amacım reklam yapmak yada yazılımını kötülemek değil[/QUOTE

seninkilerde güzel belle shell falan.. ama hayret ben bunu kurdum mp3leri attım çalışıo

- - - Eklendi - - -

ezgi eğer x6 sorunsuz cfw istiyorsan bayramda ankaraya gelcem şuan muğladayım upload ederim o zaman. unloved yanlış anlama amacım reklam yapmak yada yazılımını kötülemek değil

seninkilerde güzel belle shell falan.. ama hayret ben bunu kurdum mp3leri attım çalışıo

reis57457

Üye
Beyler müzik sorunu arkadaşinda dediği gibi sound digital ile çözülmektedir benim telefon macar mali bende görüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt