C6^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

erhanred

Üye
kardeş ya efekleri değiştiremiyorum theme fx le olmuyor

FOREVER8688

Üye
yükledim.hattı görmüyor hatsız yazıyor.acil yardımmmm..

FOREVER8688

Üye
yaw kardeş, bu kulaklık sesi bir türlü artmıyor.patches i hafıza kartına attım,rom patcher i de kurdum dediğin gibi yaptım ama ses gene aynı kısık.ttpod yüklü oda aynı ses kısık.yapamadım yardımcı olurmusun.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yaw kardeş, bu kulaklık sesi bir türlü artmıyor.patches i hafıza kartına attım,rom patcher i de kurdum dediğin gibi yaptım ama ses gene aynı kısık.ttpod yüklü oda aynı ses kısık.yapamadım yardımcı olurmusun.
rom patcherdan yamayi aktif ettinmi üzerine tiklicaksin

FOREVER8688

Üye
rom patcheri yüklüyorum açmak için tıkladığımda /sys/bin/patcher*.LDD not found hatası veriyor. ne yapmam lazım.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

FOREVER8688

Üye
şimdi oldu teşekkür ederim.ayrıca wifi widgeti yok.bana o lazım bulabilirmisin.bide tuş kilidi varya yanda onu açıp kapatınca titreşim oluyordu o yok olmuş,geri getirebilirmiyiz? ayrıca effect i ben beğenmedim. effect çeşitleri var mı elinde?

- - - Eklendi - - -

dostum şarjı da uzun giderse güzel bi cfw olur inşallah.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
şimdi oldu teşekkür ederim.ayrıca wifi widgeti yok.bana o lazım bulabilirmisin.bide tuş kilidi varya yanda onu açıp kapatınca titreşim oluyordu o yok olmuş,geri getirebilirmiyiz? ayrıca effect i ben beğenmedim. effect çeşitleri var mı elinde?

- - - Eklendi - - -

dostum şarjı da uzun giderse güzel bi cfw olur inşallah.

topbardan aç kapa., istiyosan modlar bölümünde tüm widgetler war onu at geri gelir bütün widgetler.
Tuş klidi titreşimi kaybolmadı ben kapattım yapılan modlamalara bak. Sarjı kişiden kişiye değişir kullanıp görüceksin artık

FOREVER8688

Üye
tuş kilidi titreşimi iyiydi ya.geri açma imkanımız yok galiba..

efsanevii

efsanevii

Üye
cwf için tşkler çok hoş olmuşta bu orjinal tuş titreşiminin konumu nedir core den mi rofs tan mı çıkaracaz tam yolu nedirr ??? acillll

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cwf için tşkler çok hoş olmuşta bu orjinal tuş titreşiminin konumu nedir core den mi rofs tan mı çıkaracaz tam yolu nedirr ??? acillll

coreden. Tam yolu aklımda yok pc geçince söyliycem

FOREVER8688

Üye
dostum iyi diyonda ben beceremem anlamam.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
core / private / 10282bc4 / rules / dfs7x92_keylock bunu çek cfw ye aktar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
01.10.2012^De Yazılım Güncellenecek

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
tarxhn

tarxhn

Üye
bekliyorum birde hersey içinde yaparsan iyi olur benim gibi pcden fazla anlayanlar için kolay olur yoksa ordan burdan dosya atın diyince yapamıyorum ben

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bekliyorum birde hersey içinde yaparsan iyi olur benim gibi pcden fazla anlayanlar için kolay olur yoksa ordan burdan dosya atın diyince yapamıyorum ben
i
udadan çoğu uygulama silincek yine..
widgetlerin çoğu eklenicek..
performans a yönelik çalışma..
yeni görünümler filan...

tarxhn

tarxhn

Üye
tmm anladım ben sadece telefona flaşlayayım olsun bitsin iş tarzı demek istedim yoksa senin iyi bir iş çıkaracağından şüpem yoqqqq
birde bir istegim var su belconun bir tane 1 dosyadan 5-10 uygulama açan klasoru vardı onuda atıp, sistemi hızlandırabilirsen güzel olabilir diye nacizane istekte bulunayım.

Üst Alt