haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkürler yeniden başlatta problem olmaması gerek ama yinede sen bilirsin CORE'den 1FFF58F3.txt bu dosyayı silmen yeterliDostum şu ana kadar kullandıklarımdan görselliği en iyi olan cfw diyebilirim fakat performansta ufak problemler yaşadım ve son olarak kapatma menüsün den yeniden başlat dedim telefon dead oldu. dead flash attım. Cfw den yeniden başlatı kaldırmak için hangi dosyayı silmeliyim ?
hım anladım uyumsuz demek neyse buna açıklık getirildi saol kardeşimHakan dün çalıştı ama bugun telefonu kapattım açtım bir daha da çalışmadı. tekrar flash attım ve maalesef çalışmıyor dostum.
uyumsuz ondan herhalde... güncelleme kaldırırm artık...Dostum bendede yeniden başlatmada hiç sorun yok 5-6 kez denedim arka arkaya ama hala bildirim ledi msjda veya çağrıda yanıp sönmüyor aca bunun bi programı vardı forumda onu yüklesem olurmuki.
Dostlar benim gördüğüm iki sorunu düzeltirseniz bu cfw süper olucak.
1-Bildirim ışığı msj ve çağrıda yanıp sönmüyor.
2-Galeride veya herhangi bir resimde görüntüyü kullan veya müziklerde müziği kullan çıkmıyor.
ama sistem hızlı onuda söyleyeyim bu iki sorun birde restart için dediler ama bende restartda sorun olmadı daha
Bu arada bugün berbere gittim adam telefonu gördü çok begendi aynısından ona da kurdum
Dostlar benim gördüğüm iki sorunu düzeltirseniz bu cfw süper olucak.
1-Bildirim ışığı msj ve çağrıda yanıp sönmüyor.
2-Galeride veya herhangi bir resimde görüntüyü kullan veya müziklerde müziği kullan çıkmıyor.
ama sistem hızlı onuda söyleyeyim bu iki sorun birde restart için dediler ama bende restartda sorun olmadı daha
kırmızı yanmaz demiştim neyse uğraştığın yeter
bende birşey deyim mesajlarda oturuma girerken beyaz ekran sorunu var 1sn bembeyaz oluyo sonra geri düzeliyo
görüntüyü kullan olmamasının sebebi foto düzenleyicinin olmaması
Bu bildirim olayını nasıl ayarlarızya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?