haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
web browser refrefh genel hatası ama bende donup kalma olmuyor....Bir süredir deniyorum:
*Web gezintisi sırasında donma yapıyor arada bir. Telefon tamamen kilitleniyor. Bataryayı söküp takmak zorunda kalıyorum.
*Haritalarda bir yeri bulup oraya sür dediğimde öylece kalakalıyor. Telefonu yatay dikey çeviriyorum belki kendine gelir diye, bu sefer de uygulamadan atıyor.
bende bu cf yüklü de pc suit ten direk belle refresh i yüklesem sorun çıkar mı?cf güzelde ben bütün modları denedim çok zor değişiyor
arkadaş benim c6-01 m siyah olan burada paylaştığın dsoyalar gri olanın produk kodunu gösteriyo nasıl halleedebiliriz
hımm demekki kırıntılar kalmış...navifrm uygulamasından ofw yi indir bunu attığın gibi at kardeşim yapamazsan team viewer den ben yapayım...ya gardaş bu cf yüklüydü pc suit ten refresh i yükledim ama bu cf deki widgetler gözüküüyor seçilmiyor başlangıç ekranı eklenmiyor hackledim sertifika sorunu diyor sys bin görünüyor install server de ekli anlamadım sorunu bi yardım et
çok güzel bir cfw 3 haftadır kullanıyorum ama radioya girerkende müzik çalara hoşgeldiniz çıkıyor bu uyumsuz bi dahaki güncellemde düzeltirsen sevinirim
ekle diyorsun ama kullanan var kullanmayan var... kullananlar sonradan kurabilir ama kullanmayanlar için kaldırması zor olucaktır...ya rom patcherı da ekle yeni güncellemede
yeni güncelleme ne zamn gelecek usta
nasıl kuruyorz rom patcherı anlatırmsn
dostum mesaj yazarken örneğin bir sayı yazmak istiyorum mesela 5 yazmak istiyorum ve 5'e basılı tutuyorum ve 'j5' olarak çıkıyor bu sadece 5 te değil mesela 0 yazmak istiyorum basılı tutuyorum önce boşluk bırakıyor sonra 0 yazıyor.
siscontets ile
parçala derken?
pm de atmışın ordan anlattım nasıl yağıcağınıNasıl yükleniyor bu _?
- - - Eklendi - - -
Yardım edebilir misiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?