doctorrr Üye abi orjinal bluetooth ismi c7 olarak görünüyor haberin olsun hani bu senin için pek sorun olmayabilir ama haberdar olman için söyledim
abi orjinal bluetooth ismi c7 olarak görünüyor haberin olsun hani bu senin için pek sorun olmayabilir ama haberdar olman için söyledim
haqanguven Üye Konu Sahibi doctorrr' Alıntı: abi orjinal bluetooth ismi c7 olarak görünüyor haberin olsun hani bu senin için pek sorun olmayabilir ama haberdar olman için söyledim Genişletmek için tıkla ... teşekkürler bilgi için.. güncellemede daha dikkat edicem bunlara kardeşim
doctorrr' Alıntı: abi orjinal bluetooth ismi c7 olarak görünüyor haberin olsun hani bu senin için pek sorun olmayabilir ama haberdar olman için söyledim Genişletmek için tıkla ... teşekkürler bilgi için.. güncellemede daha dikkat edicem bunlara kardeşim
doctorrr Üye haqanguven' Alıntı: teşekkürler bilgi için.. güncellemede daha dikkat edicem bunlara kardeşim Genişletmek için tıkla ... önemli değil abi açık arıyordum valla bende
haqanguven' Alıntı: teşekkürler bilgi için.. güncellemede daha dikkat edicem bunlara kardeşim Genişletmek için tıkla ... önemli değil abi açık arıyordum valla bende
haqanguven Üye Konu Sahibi doctorrr' Alıntı: önemli değil abi açık arıyordum valla bende Genişletmek için tıkla ... peki bu versiyon bilgilerinde her hangi bir terslik varmı?
doctorrr' Alıntı: önemli değil abi açık arıyordum valla bende Genişletmek için tıkla ... peki bu versiyon bilgilerinde her hangi bir terslik varmı?
doctorrr Üye haqanguven' Alıntı: peki bu versiyon bilgilerinde her hangi bir terslik varmı? Genişletmek için tıkla ... yook hayır o benim için sorun değil sadece biraz titizdim gözüme batmıştı
haqanguven' Alıntı: peki bu versiyon bilgilerinde her hangi bir terslik varmı? Genişletmek için tıkla ... yook hayır o benim için sorun değil sadece biraz titizdim gözüme batmıştı
haqanguven Üye Konu Sahibi doctorrr' Alıntı: yook hayır o benim için sorun değil sadece biraz titizdim gözüme batmıştı Genişletmek için tıkla ... tamam saol kardeşim
doctorrr' Alıntı: yook hayır o benim için sorun değil sadece biraz titizdim gözüme batmıştı Genişletmek için tıkla ... tamam saol kardeşim
jakobs21 Üye ya flash attıktan sonra hafıza kartını takıyorum bazı uygulamaları kurmuyo bu uygulamaları nasıl kurarım yada nasıl kaldırırım yer kaplıyo
ya flash attıktan sonra hafıza kartını takıyorum bazı uygulamaları kurmuyo bu uygulamaları nasıl kurarım yada nasıl kaldırırım yer kaplıyo
haqanguven Üye Konu Sahibi jakobs21' Alıntı: ya flash attıktan sonra hafıza kartını takıyorum bazı uygulamaları kurmuyo bu uygulamaları nasıl kurarım yada nasıl kaldırırım yer kaplıyo Genişletmek için tıkla ... yedeklerini pc ye al hafıza krtını biçimleendir daha sonra kurucaklarını tekrar kur
jakobs21' Alıntı: ya flash attıktan sonra hafıza kartını takıyorum bazı uygulamaları kurmuyo bu uygulamaları nasıl kurarım yada nasıl kaldırırım yer kaplıyo Genişletmek için tıkla ... yedeklerini pc ye al hafıza krtını biçimleendir daha sonra kurucaklarını tekrar kur
jakobs21 Üye ya öyle çok uzun sürer ve atacagım dosyaların uidlerini tek tek bulmam gerkir ben kurulmayan uygulamaların ismini nası örenirim
ya öyle çok uzun sürer ve atacagım dosyaların uidlerini tek tek bulmam gerkir ben kurulmayan uygulamaların ismini nası örenirim
haqanguven Üye Konu Sahibi jakobs21' Alıntı: ya öyle çok uzun sürer ve atacagım dosyaların uidlerini tek tek bulmam gerkir ben kurulmayan uygulamaların ismini nası örenirim Genişletmek için tıkla ... öyle uzun iş hafıza kartını biçimlendir daha iyi
jakobs21' Alıntı: ya öyle çok uzun sürer ve atacagım dosyaların uidlerini tek tek bulmam gerkir ben kurulmayan uygulamaların ismini nası örenirim Genişletmek için tıkla ... öyle uzun iş hafıza kartını biçimlendir daha iyi
haqanguven Üye Konu Sahibi jakobs21' Alıntı: bide cfwde şarj nası dayanıyo diğer cfwlerde çabuk bitiodu bunda nası Genişletmek için tıkla ... kullanıcıdan kullanıcıya değişir şarj... Ben c7 kullanıyorrum aynı modlamalar var gayet iyi şarj
jakobs21' Alıntı: bide cfwde şarj nası dayanıyo diğer cfwlerde çabuk bitiodu bunda nası Genişletmek için tıkla ... kullanıcıdan kullanıcıya değişir şarj... Ben c7 kullanıyorrum aynı modlamalar var gayet iyi şarj
haqanguven Üye Konu Sahibi jakobs21' Alıntı: ya şu yedekleme işlemini ayrıntılı anlatırmısın oviyemi yedeklicem Genişletmek için tıkla ... resim müzik gibi dosyalarını pc ye aktar. Rehberinide sim kartına aktar. Sonra hard format at hafıza kartını biçimlendir. Yazılımı at tamamdır
jakobs21' Alıntı: ya şu yedekleme işlemini ayrıntılı anlatırmısın oviyemi yedeklicem Genişletmek için tıkla ... resim müzik gibi dosyalarını pc ye aktar. Rehberinide sim kartına aktar. Sonra hard format at hafıza kartını biçimlendir. Yazılımı at tamamdır
haqanguven Üye Konu Sahibi jakobs21' Alıntı: uygulamalar ve oyunlar ne olcak önemli olan onlar Genişletmek için tıkla ... tekrardan kurucaksın
jakobs21' Alıntı: uygulamalar ve oyunlar ne olcak önemli olan onlar Genişletmek için tıkla ... tekrardan kurucaksın
haqanguven Üye Konu Sahibi jakobs21' Alıntı: ya widgetler eksik 3g bluetoth vb vidgetleri yok Genişletmek için tıkla ... ben kaldırdım. istek olduğu için güncellemede eklenicektir
jakobs21' Alıntı: ya widgetler eksik 3g bluetoth vb vidgetleri yok Genişletmek için tıkla ... ben kaldırdım. istek olduğu için güncellemede eklenicektir
jakobs21 Üye ya web widgeti falanda yook sen bütün widgetleri koy bide güncelleme ne zaman geç gelecekse sen şimdi mini bi güncelleme yaparmısın
ya web widgeti falanda yook sen bütün widgetleri koy bide güncelleme ne zaman geç gelecekse sen şimdi mini bi güncelleme yaparmısın