ÇaRşI 2387
Üye
cfwdeki fontu kendi istediğimle nasıl değiştirebilirim
- - - Eklendi - - -
yazılımın üzerinden nasıl değiştireceğimi soruyorum ama
Bende görüntü kullan seçeneği ve sürüş uygulaması yok NEDEN?
üstadım rar'dan çıkarırken hata veriyo haberin olsun :S
signed mi unsigned mi ?
cfwdeki fontu kendi istediğimle nasıl değiştirebilirim
- - - Eklendi - - -
yazılımın üzerinden nasıl değiştireceğimi soruyorum ama
orjinal udayı kullan hepsi gelir
- - - Eklendi - - -
virüs programını kapat yazılımı tekrar indir. Pc in engelliyor ondan kardeş
- - - Eklendi - - -
uygulama yüklemeyi soruyorsan. sertifika hatası almadan sorunsuz uygulama yüklersin
- - - Eklendi - - -
her zaman sitede olmuyorum biraz sabır herkse cevap veriyorum
font değiştirici uygulamalarla değiştirmeyi denedin mi. Teşekkürler güle güle kullan
k.bakma fontzoomerı önerirsin diyeydi 2. Mesaj. b arada cfwyi 5-6 saattir kullanıyorum süper eline saglık
kökten değişim için pm ile anlattım onu yapman gerekfontzoomerla degişiyoda direk kökten degiştirmek istemiştim
good work, thanxi like your work
but, i try to add arabic language to writing languages and i can't, and i don't know how to add it, someone told my can be added by edit rofs2
if u know how to add it tell me
or add it for me
arabic 37
slm bu fw benim 718 silverde işe yarar mı acaba.
c6-01 ama RM-718 BENİM AMA ORDAKİ RM- SAYISI DEĞİŞİK Bİ SORUN OLMAZ DEĞİL Mİ
c6.01 değilmi tlfnun
1511 dir zaten orjinale dönmek istiyorsan downgrade yapmana gerek yok navifrmden orjinal yazılımı indir at tamamdırBunun 1511 refreshten ne farkı var Fp2 yazılmış. Downgrade yapamıyorumda .
walla o konuda bilgim yok hiç denemediğim bişe yanlış bilgi verip tlfnunu klitlemek istemem sonra uğraşmak zorunda kalırsın.. ama atıcam diyosan at bişe olursa ben burdayım yardım ederim sanac6-01 ama RM-718 BENİM AMA ORDAKİ RM- SAYISI DEĞİŞİK Bİ SORUN OLMAZ DEĞİL Mİ
ya acayip hoşuma gitti aynı özelliklerde aynı görsellikte Nokia 603 e uyarlayamazmısınız ??
daha öncekini sorunsuz yüklediysen bunuda yüklersin.. dead olursa haber ver hallederiz kardeşimarkadaş ben bundan öönceki evols su yükledim versiyonda tür Rm-718 ama bu cf de rm-615 yazıyor resimlerde flaşşlarken dehad phone olursa
arkadaş ben bundan öönceki evols su yükledim versiyonda tür Rm-718 ama bu cf de rm-615 yazıyor resimlerde flaşşlarken dehad phone olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?