c6-01'i satıp n8 aldım kötümü ettim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carbon_o7

carbon_o7

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ugurlu_
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan, kamera, görsellik ve ekran boyutu dışında bir fark yok.

• Beğen
Tepkiler: ugurlu_
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Tartışmaya gerek yok, arkadaş donanım derken donanımın sağlamlığından bahsediyordu sanırım. Ayrıca konu C6-01 - N8 konusu. Aralarındaki farklar ve bu farklara deyip deymeyeceğiyle ilgili iken konuyu nerelere taşıyorsunuz. Burda bir arkadaşlık ortamında fikir alışverişi yapıyoruz, gerilmeye gerek yok ;)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe ve Tuba
ugurlu_

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi

Tartışmaya gerek yok, arkadaş donanım derken donanımın sağlamlığından bahsediyordu sanırım. Ayrıca konu C6-01 - N8 konusu. Aralarındaki farklar ve bu farklara deyip deymeyeceğiyle ilgili iken konuyu nerelere taşıyorsunuz. Burda bir arkadaşlık ortamında fikir alışverişi yapıyoruz, gerilmeye gerek yok ;)

aynen benim anlamadıgım nokta da o zaten ben aralarındaki farkları ve arkadaşların görüşlerini almak istedim konuyu android vs symbian'a zıplattı arkadaş bide agresif tavırları varki sorma :)

Polymath

Polymath

Üye
Burdada bir android symbian kavgasii:P Ah nokia çıkar bir tane 4 cekirdekli sağlam bir işlemcili yanına koy 1gb ram sonra çıkar karşılıklı test et şu androidlerle. Ulen eger s3 ü 5 e katlamazsa adam değilim. Suç bizde değil nokiada. Getirdiler başlarına elop denilen sahtekarı. Sonra konuşurlar böyle elin bilgisizleri.

ugurlu_

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi
1500 lira verecek olsam daha ıyı telefonlar var dostum sıkma canını kıyamam

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Konuyu dağıtmayalım arkadaşlar. Eğer bir sıkıntınız varsa mesajların altındaki "mesajı şikayet et" linkini tıklayınız.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
Mesajlar silinip /editlendi

Konu amacından çıktığı için kapatılmıştır :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt