c6-01'i satıp n8 aldım kötümü ettim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugurlu_

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi
c6-01'i satıp n8 aldım kötümü ettim ?
evet arkadaşlar yorum yaparmısiniz ben pek bi fark göremedim kamera dışında.

tempestshine

tempestshine

Üye
2.nesil de alabilirdin :hmmm

El-CD

El-CD

Üye
o fiyata daha güzel cihazlar var karşim

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
hayırlı olsun almışsın artık kullanıyorum güzel cihaz :)

_RYUK_

_RYUK_

Üye
almadan önce sorsaydin keşke. Kamera ve dahili hafızası dışında pek bir artısı yok gibi.olan olmuş artık hayırlı olsun.

larten123

larten123

Üye
Benc başka sistemde başka telefon alabilirdin madem memnunsun güle güle kullan

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Adam c6–01'den memnunmuşki n8 almış adamın telefonundan soğutmayın hayırlı olsun kardeşim.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hayırlı olsun :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
C6-01 in ekranının canlılığını özleyebilirsin :) N8 i alış amacını bilemiyorum ama kamera, ekran büyüklüğü ve dış görünüm dışında pek fark yok aralarında. Hayırlı olsun ;)

keys1903

keys1903

Üye
attan inip zebraya bındin

ugurlu_

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi
ekranın büyüklüğu ve kamerasi hoşuma gitti. Diğer telefonunda ekranı çok canlıydi sesi güzeldi ama n8 şu anda ihtiyaçlarımi karşılıyor ve nedense symbiandan vazgeçemiyorum :)

seyfipasa

seyfipasa

Üye
kötü yapmısın aynı fiyata iphone 3gs wardı ama almısın artık aynı telefon bi farkı yok yinede hayırlı olsun güle güle kullan :)

TransformerS34

Üye
arkadaşlar bir hevesle almış ışte daha ne keşke almasaydin diyorsunuz.biri size yapsa hoşunuza gider mi .. N8 de gayet güzel telefon hayırlı olsun.

ugurlu_

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi
ben oldum olası iphonelara alışamadim transformers kardeşin dediği gibi bi hevesle aldım :) usb flash disk bağlama mouse bağlama hdmi çıkışı 12mp kamera amoled ekran 16gb hafıza kötü mü ? O kadar da dandik bi telefon değil bence.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Usb-Otg C6-01 de de var :)

ugurlu_

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi
kamera ve ekran boyutu faktörü c6-01 de zayıf ama

BaySerkan

BaySerkan

Üye
n8 i tercih etmek için kamerası bile yeter,Hayırlı olsun gülegüle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: ugurlu_
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Harika bir telefondur n8,2 yıldır severek kullanıyorum.hayırlı olsun kardeş

• Beğen
umt07

umt07

Üye
Seviyorsan gerisi bahane ztn symbianların android veya iphonelerden farklı yapamadığı tek şey oyun yetetsizliği, anldığım kadarıyla da telefona oyun konsolu değil multimedya aracı olarak bakıyorsun. Gayet güzel seçim hayırlı olsun çok sağlam bir makinadır. Kamerasına diycek bişe yok ztn

• Beğen
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
süper telefon ben kullanıyorum kamera harika , kaç kere düştü çizik yok çelik kasaya sahip
oyun desen var uygulama var herkes androidde daha çok oyun var diyor onları hiç dinleme oyunlar yeterde artar bile
ha sabah akşam oyun oynayacaksan git androidde al demiyecem sana git ps3 al oyna

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt