C6-01 yerine galaxy Ace alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 yerine galaxy Ace alınır mı?
Arkadaşlar Elimde 1 aylık C6-01 var. Bunu almadan önce galaxy Ace mı c6 mı kararsız kaldım ama c6 yı seçtim. Ama sıkıldım artık kesinlikle telefonu kötülemiyorum beni en çok memnun bırakan telefonlardan biri oldu. Tasarım ve donanım harika ama bana daha çok program daha çok HD oyun lazım.yani hiç bir telefonu uzun süre kullanamıyorum sıkılıyorum O kadar HD oyundan birkaç tanesi güzel yani. Ben müzik dinlemeyi sever çok fotoğraf çekerim. Şarjda benim için önemlidir. C6 nin şarji gerçekten sorunlu tek sıkıntısı zaten.
Şimdi soruma geleyim. Telefon 1 aylık usb kulaklık fabrika dürümü ile duruyor. Ayrıca yedek 10 tl lik kulaklık şarj aleti, yedek bataryası , silikon koruma kılıf. Deri kılıf , 8 gb hafıza kartı, orjinal tv bağlantı kablosu(20 tl) ve batarya takılıp şarj edilen harici şarj aleti bunlar var yanında. Sürekli silikon kılıfla kullandım. Kesinlikle bir tek kılcal çizik bile yoktur. Bulan olursa bedava veririm o derece iddialıyım sizce Ace ile takas etsem pişmanlık duyar mıyım? Ve üste para gerekir mi? Öğrenci olduğum için üste en fazla 100 tl param var başka öneri telefon var mı c6+100 TL verebileceğim. Teşekkürler.

PriZm

PriZm

Üye
Ace ile takas etme.ideos x5 bulursan onunla et.

nedenmi?

ace nin ekranı bildiğim kadarıyla 420*320 piksel.yani hd değil.genel olarak hd oyun sayısı çok az.
ayrıca android aldığın zaman çok uzun şarj bekleme.en fazla 2 gün.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
yedek batarya alırız artık :) x5 olmaz ya marka istiyorum ne kadar iyi güzel bir telefon olduğunu biliyorum fakat buralarda anlayan olmaz o yüzden :)

PriZm

PriZm

Üye
yedek batarya alırız artık :) x5 olmaz ya marka istiyorum ne kadar iyi güzel bir telefon olduğunu biliyorum fakat buralarda anlayan olmaz o yüzden :)

tamam ama ace için fazla HD oyun yok.yani Asphalt 6,9mm,Fifa 2012 vsvs

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Ace olmaz diyorsun yani. Peki üste en az fark ödeyerek alabileceğim telefon hangisi var?

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S var.ama biraz yüksek 1100 tl

----------Eklendi @ 20:17:27 ---------- Yazıldı @ 20:17:02 ----------

Sony ericsonun modelleri neo,neo v falan var.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
ben ikinci el almayı düşünüyorum kardeşim aklımda neo v veya optimus black var. Bunların hangisi iyi ve üste ne kadar ödemem gerekir?

Türe

Türe

Üye
Ikıncı el bı galaxy s alabılırsın mesela 600-700 arası degısır fıyatı

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s hiç hoşuma gitmiyor. Flaş bile yok :) yani hoşuma giden bir telefon değil x5 ve galaxy s almam.

PriZm

PriZm

Üye
şahsen 650 tl ye 2. el garantili aldım.belirtiyim. :)

----------Eklendi @ 20:24:33 ---------- Yazıldı @ 20:24:00 ----------

galaxy s hiç hoşuma gitmiyor. Flaş bile yok :) yani hoşuma giden bir telefon değil x5 ve galaxy s almam.
Lg den uzak dur.yazılım desteği ve arayüzü berbat.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
650tl ye 2. El olan hangisi?
Lg de giderse neo v kalıyor yani geriye :)

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s pek sevmiyorum ya neo v için birikim yapmam gerekecek :) teşekkür ederim kardeşim herşey için.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Acenin ekranı 360x640.HD oyunda açar.Ama fiyatını haketmeyen bir telefon.İstersen takas et ama ben Neo V bir düşün derim.

PriZm

PriZm

Üye
ForeverAlone";4178945][COLOR="Red' Alıntı:
Acenin ekranı 360x640.HD oyunda açar.Ama fiyatını haketmeyen bir telefon.İstersen takas et ama ben Neo V bir düşün derim.[/COLOR]

480*320.HD oyun açmaz.Arkadaşımda var Asphalt 6 falan çalışmıyor.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
ForeverAlone";4178945][COLOR="Red' Alıntı:
Acenin ekranı 360x640.HD oyunda açar.Ama fiyatını haketmeyen bir telefon.İstersen takas et ama ben Neo V bir düşün derim.[/COLOR]
dostum acenin ekranı 320x480

Bu arada Neo V öneririm

egemen96

egemen96

Üye
bence acer s100 liquad e al hepsiburadada 599 lira belki daha ucuza bulursu 3.5 inç 800-400 piksel hd kamera + ekran 800 mhz işlemci 512 ram her türlü oyunu oynarsın(tabi s2 nexus sensetion kadar performans bekleme) ben yaza doğru almayı düşünüyom

ensfbtr

ensfbtr

Üye
Bence sony al cunku adamlar telefonlarinin arkasinda ve tum xperia lar ics guncellemesi alacak ;)

hasan0338

Üye
Tabikide galaxy ace al derim

xyxyxyxy1

Üye
İdeos x5 > Galaxy Ace > Nokia c6-01 > Nokia 5800 :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt