c6-01 wireless ve gps sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kral231

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 wireless ve gps sorunu
arkadaşlar c6-01 aldım. 1. sorunum evimdeki kablosuz internete bağlanamıyorum. ayarlar - bağlantı - wlan - pikatel - bağlan - şifreyi giriyorum bağlantı sağlanamadı diyor başka bir ayarmı yapmam gerekiyor.
2. sorunum bildirim kadarıyla c6-01 de hem gps hemde agps var bu seçimi hangi menüden yapıyoruz.
3. sorunum haritalar - konumum - dediğimde yanıp sönen kırmızı nokta bir süre sonra sabit hale geliyor yani konumu buluyor. ama haritalar gözükmüyor. bu uygulamayı kullanmam için önce ovi mağazadan haritamı yüklemem gerekiyor. içerisinde yüklü harita mevcut değilmi yardımcı olup
bilgi verirseniz sevinirim. saygılar

erkanksdmr

Üye
arkadaşlar c6-01 aldım. 1. sorunum evimdeki kablosuz internete bağlanamıyorum. ayarlar - bağlantı - wlan - pikatel - bağlan - şifreyi giriyorum bağlantı sağlanamadı diyor başka bir ayarmı yapmam gerekiyor.
2. sorunum bildirim kadarıyla c6-01 de hem gps hemde agps var bu seçimi hangi menüden yapıyoruz.
3. sorunum haritalar - konumum - dediğimde yanıp sönen kırmızı nokta bir süre sonra sabit hale geliyor yani konumu buluyor. ama haritalar gözükmüyor. bu uygulamayı kullanmam için önce ovi mağazadan haritamı yüklemem gerekiyor. içerisinde yüklü harita mevcut değilmi yardımcı olup
bilgi verirseniz sevinirim. saygılar

kardeşim 2. ve 3. sorunu bildiğim kadar yanıtlayayım:
1. bazı modem markalarına bazı telefonlar baglanmıyor farklı nedenlerı olabılır mesela benım oncekı telefonum blackberrydi ve airties 205 modemime baglanmıyordu ama sımdı nokıa c6-01 telefonum baglanıyor ve arkadasım nokıa e71 de modemıme baglanmadı yanı uyusmazlık vardır. telefonunla baska modemlere baglanmaya calıs bakalım telde sorun var mı yok mu. yoksa dedıgım gıbıdır
2. menü-ayarlar-uygulama ayarları-konumlama-konumlama yöntemleri burdan sadece tümleşik gps seçili olursa gps kendi uydusuyla baglanır ve tele gore3-5dk baglanması farkedebilir eger yardımlı gpside beraber aktif yaparsan konumunu bulmak için nete baglanır fazla bı kontor gıtmez.
3. eğer ovi maps e giriyosun ve harita gözükmüyorsa sen büyük olasalık hafıza kartını degıstırdın yada format attın çünkü ovi mapsin harita dosyaları hafıza kartında cities diye klasörün içinde bulunur,eğer dediğim gibi cities klasörü yoksa nette onu arattır.

umarım yardımcı olmustur...

kral231

Üye
    Konu Sahibi
dostum öncelikle yardımın ve ilgin için çok teşekkür ederim.
1. sorunumu dediğin şekilde başka bir modemde test edeceğim
2. sorumdaki menüyü buldum. kaldırdım herhalde artık bağlanmaz
3. sorunumdaki haritaları ovi suite ile indirdim. ancak haritalar sanki navigasyon cihazlarındaki gibi kapsamlı değil ben uşak ilinde yaşıyorum sadece izmire ulaşımı sağlayan ana caddeyi gösteriyor. haritada onun dışında hiçbir bilgi yok. acaba benmi eksik bir harita indirdim. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt