C6-01 Wireless Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

7kulelee

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Wireless Sorunu
Arkadaşlar 2 gün öncesine kadar c6-01 ile sorunsuz bir şekilde kablosuz bağlantıma bağlanabiliyordum ama artık kendi ağıma bağlandı yazmasına rağmen tarayıcıdan bir site açmak istediğimde hata veriyor. aynı ağa iphone 4s ve galaxy s4 mini ile sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyorum ama c6-01 girmiyor. Lütfen yardım edin!... Şimdiden teşekkürler.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
telefonu düşürdün veya çarptın mı hiç? alıcısı zarar görmüş olabilir

haqanguven

haqanguven

Üye
telefonu tamamen sıfırla...

bayon

Üye
bence erişim noktasını sil yeniden bağla

7kulelee

Üye
    Konu Sahibi
telefonu hiç düşürmedim zaten modeme bağlanabiliyorum sadece tarayıcı ile bir siteye girmeye çalısırken hata veriyor
telefonu tamamen sıfırladım çözüm olmadı
erişim noktasını silip bağlandım yine düzelmedi .
teşekkürler önerileriniz için ama bir çözüm bulamadım hala :(

MaxipmaN

Üye
en temiz çözüm flash

achambo

achambo

Üye
kapatıp açınca da mı olmuyo

bayon

Üye
ne hatası veriyo ki ? Mobil veri bağlanmalımadi felan mi diyor

7kulelee

Üye
    Konu Sahibi
kapatıp açınca düzelmiyor
bir siteye girince hata yazıyor site açılmıyor

MaxipmaN

Üye
orjinal yazılımde hep yaşardım evols cfw de yaşamadım hiç bende kopma sorunu vardı ayda bir kopuyo artık wifi tasarruf kapalı

furkan10115330

Üye
kardeşim format falan gerkmez inş geç kalmamışımdır çözüm basit bende yaşadım telefona kurdugun bi programdan kaynaklıdır o aynı sorunu yaşadım

- - - Eklendi - - -

antivirüs falan olabilir bende deli oleum bi hafta programı hatırlamıyorum ama sorun bi programın ayarlarından kaynaklı

- - - Eklendi - - -

telefonu hiç düşürmedim zaten modeme bağlanabiliyorum sadece tarayıcı ile bir siteye girmeye çalısırken hata veriyor
telefonu tamamen sıfırladım çözüm olmadı
erişim noktasını silip bağlandım yine düzelmedi .
teşekkürler önerileriniz için ama bir çözüm bulamadım hala :(
söylediğim gibi bağlandı gösterir ama program bağlantıyı engeller wifi baglantısı yapamazsın son kurduğun programları bi kontrol et güncellediklerinide et sorununa çözüm olup olmadıgını yazarsan yardımcı olabilirim yaşadıgım için biliyorum :)güvenlikle ilgili bi programdır büyük ihtimalle

aLoNE aSSasSiN

aLoNE aSSasSiN

Üye
kardeş internete bağlandığın uygulamada erişim noktası wi-fi olarak mı seçili benim kardeşim avea internet seçmişti wi-fiyle açılmıodu onu düzelttim oldu :)

7kulelee

Üye
    Konu Sahibi
Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim ama sorun duzelmedi format da attim bir degisiklik yok baglanmak istedigim modemi accespoint olarak kullaniyorum yani modemde dhcp sunucusu kapali ve sabit bir ip si var . ama bu modem uzerinden sorunsuz bir sekilde baglanabiliyordum . Gercekten su telefondan çok soğudum yokmu bir çözümü. :(

Bugün bir arkadaşımın c6-01 i ile denedim aynı modeme sorunsuz bir şekilde bağlandı.1 senedir çözüm bulamadım gittim iphone 5 aldım nokia nın canı cehenneme :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt