C6-01 Wifi sorunu çok önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glden

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Wifi sorunu çok önemli!!!
telefonum kamerasındaki bi arızadan ötürü 10 gündür servisteydi. servisten geldi kamera düzgün çalışıyor herhangi anormal durum yok ohh bee diyecekken, wifi ağı bulma/baglanma sırasında telefon kendini resetlemeye basladı hard format yada flash çözüm olmadı önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar :hmmm

bayon

Üye
donanımsal yani bunun çözümü olacağını sanmıyorum geri ver bence servise

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
gabriel4212'ye katılıyorum. Servise geri götür.

mcan_92

mcan_92

Üye
serviss:nono:

glden

Üye
    Konu Sahibi
servise geri götürdüm bugün tekrar aldım telefonumu bu defada ekran gidiyor :( ekran görüntüsünde yeşil kırmızı pembe gibi renkler beliriyor kayıyor kumlanma oluyor .. vs vs.. anlayacagınız servis telefonumun için etti sanırım dahada düzelmez gibi geliyor bana :( hakkımı nasıl ararım o konuda yardım istiyorum şimdide?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
servise geri götürdüm bugün tekrar aldım telefonumu bu defada ekran gidiyor :( ekran görüntüsünde yeşil kırmızı pembe gibi renkler beliriyor kayıyor kumlanma oluyor .. vs vs.. anlayacagınız servis telefonumun için etti sanırım dahada düzelmez gibi geliyor bana :( hakkımı nasıl ararım o konuda yardım istiyorum şimdide?

sert ifadeyle telefonu göster ben verirken bu telefon böyle değildi , yasal haklarımı kullanacağım , temiz telefonumu istiyorum , demelisiniz , korkmalı servis.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Mejbur Yapacak Yada Yenisini Verecek Yasal Hakların Var Bu Konuda Aksi Taktirde Servis Yapamayız Derse Çok Ağır Suçları Var Yani Servis Lokumu Yedi:D

glden

Üye
    Konu Sahibi
zaten sinirlerim tavan yapmış durumda büyük ihtimalle (çirkeflikle bile olsa :D) hakkımı arayıp gerekli olanın yapılmasını yada cihazın yeni bir cihazla degiştirlmesini talep edicem eger olmaz derlerse yasal yollara basvuracagımı söyleyecem inşallah olumlu sonuç alırım sizlerede bildirecem sonucu :) şimdiden tşkr ederim ilgilenip cvp veren arkadaslara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt