c6 01 vs ıphone 3gs

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarxhn

tarxhn

Üye
bence alma bekle para biriktir illa ipon diyorsan 4s al ama samsung telefonlar ipondan daha iyi sırf marka içinde cok para verme araştır özelliklerine bak ona göre karar ver

keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
vazgectım zaten konu kilitleneblir :D

doctorrr

doctorrr

Üye
paşa gönlün bilir iyi ettin ya :D

atakan25

atakan25

Üye
Kardeşim iphone 3gs yi ve c6 yı elime alıp kullanmış birisi olarak sana kesinlikle iphone derim iphone un menüsü yeter.C6 nın kaç model üstü olan n8 bile kasıyor menüde gezinirken c6 hayli hayli kasma yapıyor iphone o kadar stabil ki tk yok telefnda.iphone 3gs n8 e bile kafa tutar ben n8 kullanıcısıyım ama iphone daki dokunmatik ekran daha bir başka sanki elin kayıyor telefonun ekranında.Tek sorun kamerası olabilr ondada gündüzleri gayet iyi çekiyor 3gs.

n8 in donanımı c6-01 le aynı kasması sence de normal değil mi bende de kasıyor ama carla teması koydum akıcı bir şekilde kayıyor

mesut1979

Üye
80-90taneye gerek yok dostum extradan 20 tane basit uygulama yuklesin menuye koysun cvbini bende bekliyorum

allaha cok sükür programlar dosyamda yaklasik 30 uygulama var ne bir kasma var nede bir sikinti.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
NonaZayi

NonaZayi

Üye
bence asla. bu kadar oyun manyaklığını hala anlamış değilim. bence PSP al!

hidayet02

hidayet02

Üye
Al Bir Atari 1000 in 1 :D

Nokia'nın 1'inci Nesil Telefonlarından E-6 Kullanıyorum,
Telefonumda Onlarca Oyun Var Hiç Sıkıntı Çekmiyorum...

Tamam Belki Bir Asfhalt-6 Oynuyamıyorum Ama Oynayanlarada Madalyamı Takıyorlar:s

Ya Arkadaş Gir Bak Symbian^3 Oyunlar Bölümüne 100'lerce Oyun Uygulama Var! Seç Beğen Daha Ne İstersin Anlamıyorum...

Neyse ya Nato Kafa Nato Mermer...

Sen En İyisi Al Bir iPhone Bol Bol Hava At Çok Para Verdim Diye:)

İyi Forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt