Sakın 3gs ile değişmek gibi bir hata yapma.
nedenmi?
ekran tft.
çözünürlüğü düşük
kamera..
yani anlayacağın Iphone alacaksan 4 ve 4 s modellerine bakmalısın.
bu arada yeni çıkan oyunları zorla olsada oynatıyor.infinite blade 2 gibi.
Yaaani...Alınabilir!Ta ta ta daaaaa!

Kardeşim iphone 3gs yi ve c6 yı elime alıp kullanmış birisi olarak sana kesinlikle iphone derim iphone un menüsü yeter.C6 nın kaç model üstü olan n8 bile kasıyor menüde gezinirken c6 hayli hayli kasma yapıyor iphone o kadar stabil ki tk yok telefnda.iphone 3gs n8 e bile kafa tutar ben n8 kullanıcısıyım ama iphone daki dokunmatik ekran daha bir başka sanki elin kayıyor telefonun ekranında.Tek sorun kamerası olabilr ondada gündüzleri gayet iyi çekiyor 3gs.
Benim telefonum da C6-01.Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve menüde gezerken hiç kasmıyor!? Acaba siz sade C6'yı mı diyorsunuz?

telefona 80-90 tane uygulama yükledikten sonra menüde şöyle aşağıya doğru bir kaydırırmısın?herkes symbian donuyor kasiyor diyor ben 7 senedir symbian kullaniyorum daha 1 gün kastigini görmedim menüde,ayrica arkadasin sorusuna gelince sunu bilki 3gs in ekrani berbat kaliteli ve keskin göstermiyor ha bu durum beni fazla ilgilendirmez diyorsan rahatlikla alabilirsin 3gs'i.
telefona 80-90 tane uygulama yükledikten sonra menüde şöyle aşağıya doğru bir kaydırırmısın?
telefona 80-90 tane uygulama yükledikten sonra menüde şöyle aşağıya doğru bir kaydırırmısın?

ne anlamı kaldı - o zaman 5800 da kasmazKinetik sürekli kaydırma modu yapınca kasmıyor.![]()