c6 01 vs ıphone 3gs

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 vs ıphone 3gs
arkadaslar lutfen ıyı veya kotu fıkırlerınızı belırtıtsenız sevınırım soru su bır arkadasıda 3gs 32 gb var takas edecem ama kararsızım uste 100 lıra sızce 3gs yenı oyunları vs acıyormu yoksa omru bıttımı lutfen cevaplarınızı esırgemeyın

doctorrr

doctorrr

Üye
arkadaşta 3gs var fena değilde yavaştan yeni oyunları açmamaya yada kasmaya başladı bilemem :hmmm

• Beğen
Tepkiler: keys1903
keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
suana kadarkılerı acıyorsa yıne ıyı cıkmıs oyun uygulama baya genıs evet arkadaslar fıkırlerınız benım ıcın onemlı hadın yardım

backwater

backwater

Üye
bence durumun müsaitse yeni nesil iphone al............. yeni oyunları açabilir ama kasabilirde , artık oyunlar bile işletim sistemi hızlı olan telefonlara göre yapılmaya basladı, sanırım iphone 3gs in ve c6-01 in ram i ve işlemci hızı hemen hemen aynı ama iphonede symbiana göre daha çok oyun bulabilirsin, nokia senin için bir tutku değilse ve satan arkadaşınında telefonunda donanımsal yada yazılımsal bi sorun yoksa bana sorarasan iphoneyi almanı öneririm...

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
temizse al bence :)

• Beğen
keys1903

keys1903

Üye
    Konu Sahibi
yaw kararsız kaldım nokıadan sıkıldım ama ıphone 4 ve 4s cok para uste 100 lıra cokmus sızce

PriZm

PriZm

Üye
Sakın 3gs ile değişmek gibi bir hata yapma.

nedenmi?

ekran tft.
çözünürlüğü düşük
kamera..

yani anlayacağın Iphone alacaksan 4 ve 4 s modellerine bakmalısın.
bu arada yeni çıkan oyunları zorla olsada oynatıyor.infinite blade 2 gibi.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Sakın 3gs ile değişmek gibi bir hata yapma.

nedenmi?

ekran tft.
çözünürlüğü düşük
kamera..

yani anlayacağın Iphone alacaksan 4 ve 4 s modellerine bakmalısın.
bu arada yeni çıkan oyunları zorla olsada oynatıyor.infinite blade 2 gibi.

Yaaani...Alınabilir!Ta ta ta daaaaa!

aleranol

aleranol

Üye
Gerçekten temizse alabilirsin ama alırsan sadece oyun ve uygulama bide kullanım değişikliği için alırsın. Çünkü kameradan kasadan vb. Şeylerden vazgeçeceksin bikere

painkler

Üye
Kardeşim iphone 3gs yi ve c6 yı elime alıp kullanmış birisi olarak sana kesinlikle iphone derim iphone un menüsü yeter.C6 nın kaç model üstü olan n8 bile kasıyor menüde gezinirken c6 hayli hayli kasma yapıyor iphone o kadar stabil ki tk yok telefnda.iphone 3gs n8 e bile kafa tutar ben n8 kullanıcısıyım ama iphone daki dokunmatik ekran daha bir başka sanki elin kayıyor telefonun ekranında.Tek sorun kamerası olabilr ondada gündüzleri gayet iyi çekiyor 3gs.

aşian27

aşian27

Üye
Kardeşim iphone 3gs yi ve c6 yı elime alıp kullanmış birisi olarak sana kesinlikle iphone derim iphone un menüsü yeter.C6 nın kaç model üstü olan n8 bile kasıyor menüde gezinirken c6 hayli hayli kasma yapıyor iphone o kadar stabil ki tk yok telefnda.iphone 3gs n8 e bile kafa tutar ben n8 kullanıcısıyım ama iphone daki dokunmatik ekran daha bir başka sanki elin kayıyor telefonun ekranında.Tek sorun kamerası olabilr ondada gündüzleri gayet iyi çekiyor 3gs.

Benim telefonum da C6-01.Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve menüde gezerken hiç kasmıyor!? Acaba siz sade C6'yı mı diyorsunuz?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Benim telefonum da C6-01.Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve menüde gezerken hiç kasmıyor!? Acaba siz sade C6'yı mı diyorsunuz?

benim telefonda kasıyor
arkadaşim aldı daha bir ay oldu o bile telefon donuyor diyor :hmmm
bence iphone alınır

Polymath

Polymath

Üye
iphone al derim. Kamera onemli değilse

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
daha iyi bir kamera 5mp daha fazla ayrıca 720p HD video kayıt + Ön kamera + clearblack ve yüksek ekran çözünürlüğü + radyo + Java + usb on the go ile taşıyıcı bellek mouse klavye bağlamak senin için önemli değil ise ıphone 3gs al derim.

mesut1979

Üye
herkes symbian donuyor kasiyor diyor ben 7 senedir symbian kullaniyorum daha 1 gün kastigini görmedim menüde,ayrica arkadasin sorusuna gelince sunu bilki 3gs in ekrani berbat kaliteli ve keskin göstermiyor ha bu durum beni fazla ilgilendirmez diyorsan rahatlikla alabilirsin 3gs'i.

PriZm

PriZm

Üye
herkes symbian donuyor kasiyor diyor ben 7 senedir symbian kullaniyorum daha 1 gün kastigini görmedim menüde,ayrica arkadasin sorusuna gelince sunu bilki 3gs in ekrani berbat kaliteli ve keskin göstermiyor ha bu durum beni fazla ilgilendirmez diyorsan rahatlikla alabilirsin 3gs'i.
telefona 80-90 tane uygulama yükledikten sonra menüde şöyle aşağıya doğru bir kaydırırmısın?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

painkler

Üye

telefona 80-90 tane uygulama yükledikten sonra menüde şöyle aşağıya doğru bir kaydırırmısın?

80-90taneye gerek yok dostum extradan 20 tane basit uygulama yuklesin menuye koysun cvbini bende bekliyorum

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mesut1979
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt