C6-01 v111.040.1511 Final ( güncelleme 01.11.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

alican558558

Üye
tmm hakan usta :D yenisini upload edince haber verirsen sevinirim

doctorrr

doctorrr

Üye
dosyayı tekrar kontrol edip upload edicem.biraz bekle ve onu dene sana zahmet. sorun devam ederse beraber bakarız..

- - - Eklendi - - -

uyumsuz bir mod eklemezsen birşey olmaz. denemeden birşey diyemem çoğu eski mod uyumsuz.. dene ve gör yani bunun başka çaresi yok.
sen hep avkon2 yi rofs2 ye gömersin ordaki avkon2 yi silip paketliyecem core a efekt gömücem sonra uda ya bikaç bişey ekliyecem :D

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
tmm hakan usta :D yenisini upload edince haber verirsen sevinirim
yenisini ilk sayfaya eklentiye ekledim. hemen deneyip bilgi verirseniz ona göre düzenleme yaparım yeniden.

- - - Eklendi - - -

sen hep avkon2 yi rofs2 ye gömersin ordaki avkon2 yi silip paketliyecem core a efekt gömücem sonra uda ya bikaç bişey ekliyecem :D
avkon bu yazılımda core içerisinde .. :D yani kafana göre yapma önce dosyaları kontrol et aynısından olup olmadığına bir bak sonra deneye deneye yap. ben iki gündür 100 kez flash attım nerdeyse..ee biraz da sen at bakalım.. :zuhaha:

telepati75

telepati75

Üye
yenisini ilk sayfaya eklentiye ekledim. hemen deneyip bilgi verirseniz ona göre düzenleme yaparım yeniden.

- - - Eklendi - - -

avkon bu yazılımda core içerisinde .. :D yani kafana göre yapma önce dosyaları kontrol et aynısından olup olmadığına bir bak sonra deneye deneye yap. ben iki gündür 100 kez flash attım nerdeyse..ee biraz da sen at bakalım.. :zuhaha:
hata aynı hakan ne yapalım

doctorrr

doctorrr

Üye

- - - Eklendi - - -

taaammam yok 2-3 flash yeterli, 100 flash mı? aga sen n'aptın ya? :D

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
rofs3 sorunu giderilmiş ve test edilmiştir.deneyip yorum yaparsanız sevinirim..

alican558558

Üye
şu an hata vermedi şu an flash atıyor düzelmiş büyük olasılıkla telefon açılınca yorum tekrar yaparım..

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi

alican558558

Üye
tmm bende de çalışıyor sorun yok teşekkürler hakan :)

alican558558

Üye
tema efektindeki ana ekran dönmesini nasıl orjinal yapabiliriz ya da düzeltip bana özelden link atar mısın

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi

rompatcher a gerek varmı? yani yüklersem sağlıklı çalışırmı pna göre gömücemde :)
rompatcher ı gömdüğün zaman otomatik başlatma çalışmaz onun için ekstra işlem yapman lazım ne gerek var bunlara. sonradan 2 sn de yüklersin

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
tema efektindeki ana ekran dönmesini nasıl orjinal yapabiliriz ya da düzeltip bana özelden link atar mısın
yeni tema efekti yüklemen gerek. ayrıca keyfi güncelleme yoktur diye yazdım ilk sayfaya lütfen okuyun varsa hata söyleyin düzelteyim, yoksa geri kalan kişisel ayarlarınızı siz yapmalısınız. herkes birşey istiyor hangi birinizin dediğini yapayım ?? birinin istediğini diğeri istemiyor lütfen ama lütfen biraz anlayış gösterin...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
cyber

cyber

Üye
rompatcher e gerek yok dimi

alican558558

Üye
sende haklısın kardeşim ama yinede çok teşekkürler güzel cfw her zaman orjinallikten yanayım

Üst Alt