c6-01 tv bağlama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
idevlez

idevlez

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 tv bağlama

TeAmo42

TeAmo42

Üye
gördüğüm kadarı ile kablo orjinal değil hiç tavsiye etmem büyük sorunlar ortaya çıkabilir ve garantide kabul etmez.
Benim kabloyu telefona takıyorum diğer uçlara gelince scart a aynen rengi rengine takıyorum yani sarı en sağda kırmızı ortada beyaz solda. Sonra ayarlardan tv çıkışını varsayılan yapıyorum telefonu kapatıyorum sonra tv ye bağlayıp telefonu açıyorum görüntü geliyor. Scart çevirici input olacak

selmans

selmans

Üye
onlarla bağlayamazsın kardeş bende denedim olmuyor şu linkteki kabloyu bulmalısın

idevlez

idevlez

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar ama orjinal almayı düşünmüyorum çünkü bulunamıyor

TeAmo42

TeAmo42

Üye
ben şans eseri kulaklık almaya girdiğim bir telefoncuda buldum adam telefonun birinin kutudan çıkarmış. Ben 20 liraya almıştım ama benim sık kullandığım bişey değil fakat film izlerken çok ideal.bizim tv baya büyük olduğu için oyun oynadığım zaman çok radyasyon yiyorum.

m.edip

m.edip

Üye
bende orjinal olmayan kabloyla denemiştim bazen görmüyor ama film izlerken tam ekran oluyor gerçekten bende orjinal kablodan yanayım en ggarantisi o. ama nfs oynamak güzel oluyo :) :oke:

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Yav varya türkiyede ki telefoncuların allah belasını vesin adamlar kazıklamak için çalışıyor. Tabi bazıları şerefiyle onlara laf yok. kabloları alıyorlar içinden parayla satıyorlar.

tarxhn

tarxhn

Üye
ben usb kablosunu tv baglıyorum catır catır pcdeki gibi media olarak resimleri filan izliyorum

idevlez

idevlez

Üye
    Konu Sahibi
bende TV de görmüyo telefonu depolamada felan formatlar alakası yok

----------Eklendi @ 22:41:21 ---------- Yazıldı @ 22:41:03 ----------

format attm düzelmedi sorun ne olabilir

jatvalca

jatvalca

Üye
bende o tarz bi kablo ile denedim olmadı kardeş orjinal almak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt