C6-01 Tuhaf Problem

Sponsorlu Bağlantılar

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Tuhaf Problem
Arkadaşlar nasıl bi sorun inan bende tam anlamış degilim.2 Tane c6-01 düşünün.birisi siyah digeri gri.gri olan bana ait ve 2sinde de aynı operatör hattı takılı.ve aynı ortamdayız.Onun telefon 4 cızgı çekerken benimki 1 çizgi çekiyor.2 telefon arası tek fark renkleri.sizce bu neyden kaynaklanıyor ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
belki cihazlardan birinde 3g açıksa orada az çekiyor olabilir

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Hat degişimide yaptık.ama sorun hep var.nasıl çözücem bilmiyorum.konya selçukda okuyorum ve konyaya gittigim zaman yurtta bu şebeke sorunum yüzünden mesaj atamıyorum

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Fikri olan var mı acaba ?

Anil-D

Anil-D

Üye
gsm yap operatoru

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Gsm zaten ?

hizan

hizan

Üye
telefondaki yazılım sürümleri farklıdır.

by-pegasus

Üye
dahili anteni olur telenin eğer elin üstündeyse çekim düşebilir bendede oluyor ama tele farklı

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Hayır 2 cihazda Belle ve telefonlar yanyana masada duruyoken bile çekim güçleri farklı

MaxipmaN

Üye
ben olsam basarım flashı acımam :D

qLaMoR

qLaMoR

Üye
ben onun için teli gönderiyorum servise .
çeken hat hiç çekmiyor .

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Flash çok denedim.sanırım çözümü yok

suleymaneser

suleymaneser

Üye
Arkadaşlar nasıl bi sorun inan bende tam anlamış degilim.2 Tane c6-01 düşünün.birisi siyah digeri gri.gri olan bana ait ve 2sinde de aynı operatör hattı takılı.ve aynı ortamdayız.Onun telefon 4 cızgı çekerken benimki 1 çizgi çekiyor.2 telefon arası tek fark renkleri.sizce bu neyden kaynaklanıyor ?

kardeşim telefonun sağ üst köşesini hafifçe yada sertç şekilde basılı tut,şebeke artarsa bilki telefonun hasar görmüş.
Tamolarak bilmiyorum orada ne olduğunu ama şebekeyi etkiliyor,benim başıma daha önce geldi 2defa. İlkinde tamir ettirdim gene oldu bu sefer para vermiyim dedim japo yapıştırıcısıyla yaptım.
Sende japonla yp bence kasayı değiştiriyorlar,hem orjinal parçan kalmıyor hemde parn gidiyor (150ye yaptılar burda bana)
Ciddiyim bak ene bi bastırmayı.