Şebeke Gücü Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Şebeke Gücü Sorunu
Arkadaşlar kuzenimde de aynı telefon var ve aynı hat operatörünü kullanıoruz.ama onun 3 çizgi çektigi yerlerde bile bazen benim telefonum hiç çekmiyor.telefon c6-01

2 telefon arasındaki tek fark benimki gri onunki siyah.sizce bu çekim gücü sorunu neden kaynaklanıor ve çözümü olabilir mi ?

kcr

Üye
Arkadaşlar kuzenimde de aynı telefon var ve aynı hat operatörünü kullanıoruz.ama onun 3 çizgi çektigi yerlerde bile bazen benim telefonum hiç çekmiyor.telefon c6-01

2 telefon arasındaki tek fark benimki gri onunki siyah.sizce bu çekim gücü sorunu neden kaynaklanıor ve çözümü olabilir mi ?

İki telefonun da üretildiği ülke hangisi? Farklıysa belki ondandır.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sim kartın eski ise veya hasarı varsa da çekimi etkiler biraz.

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
2 telefonu da aynı yerdn almıştık.yani nokia club'dan.üretildgi ülke aynıdır diye düşünüorum.

Benim sim kart 1buçuk senelik.onunki 3 senelik.fakat onun hattada benim telefon az çekio ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
son söylediğini anlamadım dostum

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Onun hattını takdıgımda da benim telefonum az çekiyo demek istedim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hatlar turkcell mi avea mı vodafone mu belirtmemişsin? bulunduğun bölgedeki sinyal durumuna göre de çekim gücü değişir

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell ama ankarada yaşıyorum.bulundugum yerde tüm telefonlar çekiyo

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bulunduğunuz bölgede baz istasyonu problemi de olabilir.şehir merkezinde misiniz?

blackcemre

Üye
Arkadaş böyle anlatmak istemiş iki telefonda C6-01 aynı konumdalar (aynı yerdeler) fakat kendisininki üç buçuk çekerken diğer telefonda aynı hat daha çok çekiyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
telefon kılıfı falan kullanıyormusun ya da telefonu düşürdün mü hiç

kcr

Üye
Çözüm servis gibi görünüyor...

asigsasi

asigsasi

Üye
kullandığınız iletişim sistemi de aynı mı

samkoukic

Üye
servise goturmen en mantıklısı bendede aynı sorun vardı servise goturdum 2 günde hallettiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt