c6-01 tercih değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

tek_yildiz06

tek_yildiz06

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 tercih değişimi
selamlar 3 sıkıntım var 1. son yazılım güncellemesi ile telefonu hatsıza alınca geri düzeltmek isteyince tercih değiştirmiyor diye hata veriyor düzelmesi için teli kapatıp açmam gerekiyor sizce sorun neden dir ?. 2. telde mobil veri açıkken bile baglantı yok uyarısı veriyor nedeni nedir ? 3. cihaz aşırı ısınıyor ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ilk sorun bende de mevcut..hattın vodafone sanırım,benim turkcell de yapıyor.bugün ve geçen hafta yaptı.3g'yi aç/kapa yaparak düzeltiyorum.

- - - Eklendi - - -

whatsapp kullanıyor musun? Bir ihtimal bunun da sebep olduğunu düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

​sim kartı ve telefonun üstündeki kart okuyucu pimleri statik köpükle temizledim..bakalım tekrar olacak mı. ben sim karttan şüpheleniyorum açıkçası..ama bunu yaşayan birkaç kişi daha var..herkesin mi kartı bozuk o zaman diyorum :)

tek_yildiz06

tek_yildiz06

Üye
    Konu Sahibi
. evet hat vodafone 3g kapat acınca aynı sorunu ifade ediyor anlamış değilm.

. whatsapp kulanıyorum evet zaten oraya geç baglanıyor 3,5 g ile yaklasık 3 dk felan :D

. statik köpük nerden var söylede bizde alalım :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bir ihtimal whatsapp'ın yaptığı bir hata da olabilir bu..hattan olacağını sanmıyorum ben açıkçası.

ofis malzemeleri satan yerlerde olur 5 sene önce almıştım philips marka statik temizleyici köpük dersen gösterirler zaten :) 5 lira idi en son

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

resmi de budur

tek_yildiz06

tek_yildiz06

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağolasın teşekkür ederim :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
umarım işe yarar bakalım..bu arada 2.5 yıl boyunca kartı hiç yuvasından çıkarmadım ben..bu da bir etmen olabilir :P

Takipçi Satın Al

Üst Alt