Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 telefonumu HTC Wildfire s ile değiştireyim mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LORİEN
Üye
kardeş wildfire s çok güzel telefon ikinci tel olarak kullanıyorum ama hafıza problemi oluyor bendekinde 3 - 5 tane program var başka bişi yükleyemiyorum o yönden sıkıntı çekersin
CanKartaL
Emekli Yönetici
kullanımına göre seç arkadaşım
android olmasa o cihazı alırmısın bir düşün
bir de android işini görecek mi onu düşün
heryere "androidde multitasking var" yazıyorlar ama hikaye aynı anda birçok programı kullanacaksan symbian tercih etmelisin android ile bu işi belli uygulamalarda yaparsın sadece
kardeş wildfire s çok güzel telefon ikinci tel olarak kullanıyorum ama hafıza problemi oluyor bendekinde 3 - 5 tane program var başka bişi yükleyemiyorum o yönden sıkıntı çekersin
kullanımına göre seç arkadaşım
android olmasa o cihazı alırmısın bir düşün
bir de android işini görecek mi onu düşün
heryere "androidde multitasking var" yazıyorlar ama hikaye aynı anda birçok programı kullanacaksan symbian tercih etmelisin android ile bu işi belli uygulamalarda yaparsın sadece
bi taşıma programı var tüm programları hafıza kartına taşıdım ama nasılsa dahili depolama yetmiyor bi terslik var gibi ya uygulamalar görünmüyor ya da bazı uygulamalar hafıza kartına yüklenmiyordur gibi geliyor bana
ali.oren
Üye
Konu Sahibi
Değiştirdim arkadaşlar gayette mutluyum. Birçok yönden c6 dan üstün, bazı arkadaşlar c6 ezer falan demiş ama öyle bişey yok. Bana göre htc daha üstün.