C6-01 telefonumu HTC Wildfire s ile değiştireyim mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali.oren

ali.oren

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 telefonumu HTC Wildfire s ile değiştireyim mi?
telefonumu satıp htc wildfire s alsam yanlış mı olur?

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bence doğru olur.Tabi cihazın durumunada bağlı.

ali.oren

ali.oren

Üye
    Konu Sahibi
ya cihaz güzel ama benim aklıma takılan şu: htc nin telefon hafızası çok az ve uygulamaları tel hafızasına yüklüyor sanırım. Bu da canımı sıkıyor. C6-01 e de belle gelicek yakında, bu yüzden kararsızım

Mert045

Mert045

Üye
boşver sen devam et c6-01 le :oke:

fatih_347

Kapalı Hesap
bir an önce androde gec

ali.oren

ali.oren

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah. Biri kal biri geç diyo, ışte bende böyle kararsız kaldım

vg_engin

vg_engin

Üye
ben her zaman nokıa aldım vazgeçemedim halada vazgeçmem kim ne derse desin bu alışkanlığım böyle gelmiş böyle gider çok param olsada üst düzey nokıa alırım şuan C6-01 var sorunsuz kullanıyorum çok şükür bence kullanmaya devam et

ali.oren

ali.oren

Üye
    Konu Sahibi
bende bugüne kadar nokia kullandım, o yüzden kararsızım birazda. Ama symbian dan sıkıldım artık, bu cihaz da kafa kafaya geliyo

by*cambaz

Üye
hemen değiştir android gibi yok

fatih_347

Kapalı Hesap
birde şöyle bişey var eger olurda android e gececek olursan htc wildfire s alt segment için bi telefon o fiyata daha güçlü telefonlar var sana bu konuda yardımcı olmaya calısırım

ali.oren

ali.oren

Üye
    Konu Sahibi
mesela ?

Ricochet

Ricochet

Üye
c6-01 ezici üstünlüğe sahip.amoled ekrana karşı tft ekran,hd videoya karşılık vga video,yüksek piksel yoğunluğu vs.sakın öyle bişey yapma derim.Alttaki linkten karşılaştırmaya bak.

ali.oren

ali.oren

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 ezici üstünlüğe sahip.amoled ekrana karşı tft ekran,hd videoya karşılık vga video,yüksek piksel yoğunluğu vs.sakın öyle bişey yapma derim.Alttaki linkten karşılaştırmaya bak.

eyvallah

fatih_347

Kapalı Hesap
mesela en basitinden benim kullandıgım huawei ideos x5 tam bi fiyat performans telefonu eger ben bilmedigim cin malı telefonu kullanmam diyorsan biraz daha ekleyip galaxy s veya optımus black gibi telefonlarada bakabilirsin..

kerem_16

Üye
suan bnde c6-01 var ondan önceki telefonum htc idi htc güsel ama c6-01 kıyaslanamaz bnce:D c6-01 akar:D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
tabiki c6-01 o telefondan çok çok üstün özelliklerde

ali.oren

ali.oren

Üye
    Konu Sahibi
benim ilk önceliğim internet. O yüzden htc'yi düşündüm yoksa diğer özelliklerde tabiki C6

ali.oren

ali.oren

Üye
    Konu Sahibi
birde şöyle bişey var eger olurda android e gececek olursan htc wildfire s alt segment için bi telefon o fiyata daha güçlü telefonlar var sana bu konuda yardımcı olmaya calısırım

kardeş htc 350 ye buldum o yüzden düşündüm değiştirmeyi. Bu arada benim tele de 400 veriyorlar. Tabi isteyen olursa forumda da satabilirim. 1,5 aylık çiziği yok. Bunun için ayrı bi konu açmıycam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt