arkadaşlar telefona ANNA yüklemeyi denedim phoenix ile cihaz sustu belle yüklesem bile nokia amblemi geliyor öylece kalıyor ama ben ANNA'yüklemek istiyorum nasıl yapıcaz??

değilim evetama sony ericsson ustasıyım

arkadaşlar telefona ANNA yüklemeyi denedim phoenix ile cihaz sustu belle yüklesem bile nokia amblemi geliyor öylece kalıyor ama ben ANNA'yüklemek istiyorum nasıl yapıcaz??

ya servise hiç veresim gelmiyor. ama başka telefon yazılımı atmadıkki orjinal c6-01 anna yükledik tutupda n8 yüklemedimki bukadar kolay bozulmaz bu telefonun bootloader'i bence . çünkü sony ericsson k750i'yi bile w810i yazılımı atarak bozmuştum servis' bile 3ay uğraştı
eğer belle yi yüklediğinde telefon açılmadıysa anna yı yüklerken bootloaderi bozmuş olabilirsin. Forumda belleden annaya dönme hakkında konu var. O konu dahilinde bir daha dene isterse. O da olmazsa telefon go to servis![]()

ya servise hiç veresim gelmiyor. ama başka telefon yazılımı atmadıkki orjinal c6-01 anna yükledik tutupda n8 yüklemedimki bukadar kolay bozulmaz bu telefonun bootloader'i bence . çünkü sony ericsson k750i'yi bile w810i yazılımı atarak bozmuştum servis' bile 3ay uğraştı![]()

sonuç ???Peki şuan dediğin konudan yapmaya uğraşıyorum downgrade![]()
sonuç ???
Telefonumu satın alcan 
Sen Dh daki orochi misin ?
Böyle bi soru soruyorsan değilsin sanırım![]()
O ben Oluyorum Arkadaş Özenmiş Benim Adımı Kullanıyor Maxicep te nick Değişimi için Kime başvuracaz adminlermi ilgileniyor![]()
Adımı DH deki gibi .::Orochi::. yaptırayım

SananeTelefonumu satın alcan
![]()
o yüzden soruyorum.beyler elimde box yok . ama bu telefon bence bukadar kolay bozulmaz sonuçda kendi orjinal eski yazılımını attık tutupda n8 veya n9 yazılımı atsam haklısınız
Mesut abiözür dilerim yaw koyduk işte
birşey diyicem ben rap sanatcısıyımda Orochi ismini kullanabilirmiyim ?
- - - Eklendi - - -
bende kahramanmaraşda oturuyorum abi haberin olsun![]()

takılıyorum Artık Androiddeyim Symbian Bir yere kadar devir Android Devri Bu konuyu gördüm gezinirken senin mesajı görünce yazayım dedimVay Usta napıyorsun nasılsın ?
Hala konularından yararlanıyoruz ve yararlanıyorlardır
Büyüksün
Kontrol panelinden nick değiştirme diye seçenek olması lazım profil ayarlarından.Sen değiştir onay geldiğinde zaten değişmiş olur