C6-01 Sustu :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Sustu :(
arkadaşlar telefona ANNA yüklemeyi denedim phoenix ile cihaz sustu belle yüklesem bile nokia amblemi geliyor öylece kalıyor ama ben ANNA'yüklemek istiyorum nasıl yapıcaz :( ??

Atacan-

Atacan-

Üye
arkadaşlar telefona ANNA yüklemeyi denedim phoenix ile cihaz sustu belle yüklesem bile nokia amblemi geliyor öylece kalıyor ama ben ANNA'yüklemek istiyorum nasıl yapıcaz :( ??

Sen Dh daki orochi misin ?
Böyle bi soru soruyorsan değilsin sanırım :)

Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi
değilim evet :) ama sony ericsson ustasıyım

Süleyman

Süleyman

Üye

eğer belle yi yüklediğinde telefon açılmadıysa anna yı yüklerken bootloaderi bozmuş olabilirsin. Forumda belleden annaya dönme hakkında konu var. O konu dahilinde bir daha dene isterse. O da olmazsa telefon go to servis :)

bygokhan

bygokhan

Üye
yüklemeyi box ile yap

Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi

eğer belle yi yüklediğinde telefon açılmadıysa anna yı yüklerken bootloaderi bozmuş olabilirsin. Forumda belleden annaya dönme hakkında konu var. O konu dahilinde bir daha dene isterse. O da olmazsa telefon go to servis :)
ya servise hiç veresim gelmiyor. ama başka telefon yazılımı atmadıkki orjinal c6-01 anna yükledik tutupda n8 yüklemedimki bukadar kolay bozulmaz bu telefonun bootloader'i bence . çünkü sony ericsson k750i'yi bile w810i yazılımı atarak bozmuştum servis' bile 3ay uğraştı :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Sana bi 3 ay yolu daha gozuktu :)

Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi
beyler elimde box yok . ama bu telefon bence bukadar kolay bozulmaz sonuçda kendi orjinal eski yazılımını attık tutupda n8 veya n9 yazılımı atsam haklısınız

Süleyman

Süleyman

Üye
ya servise hiç veresim gelmiyor. ama başka telefon yazılımı atmadıkki orjinal c6-01 anna yükledik tutupda n8 yüklemedimki bukadar kolay bozulmaz bu telefonun bootloader'i bence . çünkü sony ericsson k750i'yi bile w810i yazılımı atarak bozmuştum servis' bile 3ay uğraştı :D

bellenin üzerine direk annayı yüklersen tabiki açılmaz. Hangi bölümdeydi bilmiyorum ama belleden annaya dönme hakkında konu olarak anlatım vardı. Ona bir bak istersen. Birde o anlatım dahilinde yükle. Olmazsa birde boxla at oda olmazsa son çare dediğim gibi servis :)

Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi
Peki şuan dediğin konudan yapmaya uğraşıyorum downgrade :D

...Orochi...

...Orochi...

Üye

Sen Dh daki orochi misin ?
Böyle bi soru soruyorsan değilsin sanırım :)

O ben Oluyorum Arkadaş Özenmiş Benim Adımı Kullanıyor Maxicep te nick Değişimi için Kime başvuracaz adminlermi ilgileniyor :)
Adımı DH deki gibi .::Orochi::. yaptırayım

Atacan-

Atacan-

Üye
O ben Oluyorum Arkadaş Özenmiş Benim Adımı Kullanıyor Maxicep te nick Değişimi için Kime başvuracaz adminlermi ilgileniyor :)
Adımı DH deki gibi .::Orochi::. yaptırayım

Vay Usta napıyorsun nasılsın ?:)
Hala konularından yararlanıyoruz ve yararlanıyorlardır :)
Büyüksün :)
Kontrol panelinden nick değiştirme diye seçenek olması lazım profil ayarlarından.Sen değiştir onay geldiğinde zaten değişmiş olur :)

Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi
Mesut abi :D özür dilerim yaw koyduk işte :D birşey diyicem ben rap sanatcısıyımda Orochi ismini kullanabilirmiyim ?

- - - Eklendi - - -

bende kahramanmaraşda oturuyorum abi haberin olsun :D

bygokhan

bygokhan

Üye
beyler elimde box yok . ama bu telefon bence bukadar kolay bozulmaz sonuçda kendi orjinal eski yazılımını attık tutupda n8 veya n9 yazılımı atsam haklısınız

cihazında bir bozukluk yok dostum sen box ile yükleme yaptır 20 tl sıkışmış ugrasma fazla temelli de bozarsın başıma geldi

...Orochi...

...Orochi...

Üye
Mesut abi :D özür dilerim yaw koyduk işte :D birşey diyicem ben rap sanatcısıyımda Orochi ismini kullanabilirmiyim ?

- - - Eklendi - - -

bende kahramanmaraşda oturuyorum abi haberin olsun :D

Almışsın artık Kullanacaksın ben adımı ...Orochi... olarak değiştirmek için başvurdum DH deki .::Orochi::. Olarak yaptırayım dedim ancak Adminler : karakterine engel getirmişler bende Noktalı Orochi olucam :/
ayrıca isim benim babamın malı değil istediğin gibi kullan burda sadece millet seni ben sanmışlar :p

Vay Usta napıyorsun nasılsın ?
Hala konularından yararlanıyoruz ve yararlanıyorlardır
Büyüksün
Kontrol panelinden nick değiştirme diye seçenek olması lazım profil ayarlarından.Sen değiştir onay geldiğinde zaten değişmiş olur
takılıyorum Artık Androiddeyim Symbian Bir yere kadar devir Android Devri Bu konuyu gördüm gezinirken senin mesajı görünce yazayım dedim :)

Orochi

Orochi

Üye
    Konu Sahibi
sağol mesut abi bende maraştayım birgün takılalım :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar telefonu vermedim garantiye yeni belle güncellemesi çıktı onu deneyeceğim olmassa bimeks'e garantiye veririm artık ne demeliyim sizce garantiye ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt